Sivas
Giriş Tarihi : 02-04-2021 17:51

Sivastanbul Yayın hayatına başlıyor…

Merkezi İstanbul’da olan, Genel Yayın Yönetmenliğini gazetemiz yazarlarından ve İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Sekreteri Müh. Kürşat Tecel yürütecek .

Sivastanbul Yayın hayatına başlıyor…

İGD Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörlüğünü yürüten Uzm. Oğuz DEMİRKAYA’nın ise www.sivastanbul.com un Sivas’tan sorumlu olduğunun kesinleştiği bildirildi.

Ramazan ayı içerisinde tam anlamıyla faaliyet gösterecek olan www.sivastanbul.com bilindiği üzere, 2014 yılında eski Sivas Valisi Âlim Barut zamanında projelendirilmişti ve tam anlamıyla faaliyete geçmek için doğru zaman bekleniyordu.


DOĞRU ZAMAN ŞİMDİ GELDİ

Sivaslı nüfusun büyük bölümünün yaşadığı İstanbul ve Sivas arasında köprü vazifesi görecek olan Sivastanbul, www.sivastanbul.com adresinden yayın yapacak.

Başta Sivasın sorunları, Sivaslı iş çevresinin ve siyasetçilerin tanıtımına yönelik faaliyetlerin ön planda olacağı Sivastanbul, tüm Sivaslıların hizmetinde olacaktır. Tüm Sivas'a, Sivas, memleket sevdalarına, duyurulur.

Sivas ile ilgili haberlerin Egemen Gazetesi koordinatörlüğünde  yürütülecek olan Sivastanbul’a Egemen Gazetesi Ailesi olarak yayın hayatında başarılar dileriz...

AdminAdmin