Sivas
Giriş Tarihi : 14-03-2021 01:10

İnce: “Son derecede zor ve kutsal bu mesleğe emek veren tüm sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum”

DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İNCE, 14 Mart 1827 tarihinde Tıbbiye-i Şahane Mektebinin kuruluşu nedeniyle 1937 yılından bu yana kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

İnce: “Son derecede zor ve kutsal bu mesleğe emek veren tüm sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum”

İNCE “Vatandaşlarımızın en temel haklarından biri de ücretsiz sağlık hizmetinden faydalanmasıdır. Halkımızın bu en temel hizmetini kolay, erişilebilir ve etkili şekilde sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve devletimizin en önemli hedefidir. Hekimlik mesleği, bu anlamda önemini hiçbir zaman kaybetmemiş ve kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür.

Gece gündüz, soğuk sıcak demeden şartlar ne olursa olsun fert ve toplumun sağlığını korumak, insanların mutluluğunu sağlamak, herkesin derdine çare olmak için koşan hekimlerimiz, bu kutsal görevi büyük bir özveri ve meslek aşkıyla yerine getirmektedirler.

Özellikle dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgınında başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız büyük özveri ile çalışmış ve çalışmaya da devam etmektedir.

Bu bağlamda, İnsan sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle hizmet eden, sağlık camiamızın “14 Mart Tıp Bayramlarını” kutluyor, son derecede zor ve kutsal bu mesleğe emek veren tüm sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin