Sivas
Giriş Tarihi : 26-02-2021 16:11

CHP: "Yaşama hakkına sonuna dek sahip çıkacağız"

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Aliye Timisi Ersever, Kadın Kollarının başlattığı "YAŞAM HAK" Projesi hakkında bilgi veren Ersever, bu projenin üç aşaması olduğunu ifade etti.

CHP:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinin düzenlediği bölge toplantılarının üçüncüsü Sivas'ta yapıldı. Toplantı kapsamında ilimize gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Aliye Timisi Ersever, Katılımcı illerin; İl, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile bir araya geldi. 

     Kadın Kollarının başlattığı "YAŞAM HAK"  Projesi hakkında bilgi veren Ersever, bu projenin üç aşaması olduğunu söyledi.

     Birinci aşaması; 4448285 numaralı telefonun aranması.

      İkinci aşaması; Kadın Kollarımızın aranması.

       Üçüncü aşaması; Başından takip edilen, kadına ve çocuğa yönelik şiddet ,taciz , kötü muamele haberlerinin Kadın Kollarına gönderilmesi.

     Bu güne dek,yeni bir proje olmasına karşın 155 telefon,303 mail,300 e yakın da Kadın Kollarını arayan mağdur'a ulaşıldığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Aliye Timisi Ersever, ayrıca sığınma desteği, duruşma desteği, savcılık ve karakol desteği verildiğini anlattı.

       "YAŞAM HAK" Projesinin amacının hiç bir düşünce,inanç,etnik kimlik ayrımı yapmadan mağdur olan tüm kadın ve çocuklara yardım etmek olduğunu özellikle belirtmek isterim" diyen Genel Başkan Yardımcısı Aliye Timisi Ersever, CHP Kadın Kollarının dayanışmayı güçlendirerek, Yaşama hakkına sonuna dek sahip çıkacaklarını söyledi.

AdminAdmin