Sivas
Giriş Tarihi : 06-02-2021 17:37

Ziya Soybayraktar kime mesaj gönderdi?

SİVAS’ın tek uydudan yayın yapan kanalı VİZYON 58 Televizyonunda Gazeteci-Yazar Metin KABAKCI’nın hazırlayıp sunduğu “NELER OLUYOR” programı yine güzel konuları masaya yatırdı.

Ziya Soybayraktar kime mesaj gönderdi?

 

Avukat Mustafa COŞKUN ve Sosyolog Ziya SOYBAYRAKTAR’ın katıldığı program beğeni ile takip edildi.

Bu haftaki programda Sosyolog Ziya Soybayraktar önemli açıklamalar yaptı. Sosyal medyada fanatık taraftarların şiddete meyilli olduğunu. Toplum ve birey  taraf olduğu  siyasi liderleri kendilerine rol model aldıklarını o nedenle siyasi liderlerin dilinin şiddet içermemesi gerektiğini ifade etti. Bu dili büyük tehlike olarak gördüğünü toplumsal kutuplaşma düşmanlık ve iç çatışmayı meydana getireceğini ifade etti. Soybayraktar, gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiğini enerji boşalımı ve psikolojik rehabilitasyonu açısından önemli olduğunu ifade etti. Sosyolog Ziya Soybayraktar'ın siyasi parti lideri derken kimi kast ettiği hangi parti lideri ve partiye gönderme ve mesaj verdiği kamuoyunda merak oluşturdu.

Sosyolog Ziya Soybayraktar, geçmişte devletin Sivas'a önemli yatırım yaptığını bu yatırımları Sivas iyi değerlendirip geliştiremedi dedi.

Sosyolog Aile Danışmanı Ziya Soybayraktar, göçün önlenmesi için ekonomik ve sosyal donatıların göçü önleyeceğini, insanların kendini güvenli hissedeceği daha iyi yaşam şartlarının olduğu yerleşim yerlerini tercih ettiğini ifade etti.

AdminAdmin