Gündem
Giriş Tarihi : 29-01-2021 18:50

Özgür Özel'den, CHP'den istifa eden vekillerle ilgili flaş açıklama

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP milletvekilleri; Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel, Hüseyin Aksoy partilerinden istifa etmeleri ile ilgili açıklama yaptı, istifaların saray operasyonu olduğunu söyledi. Özel, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu süreç boyunca iyi niyet gösterdi" dedi.

Özgür Özel'den, CHP'den istifa eden vekillerle ilgili flaş açıklama

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP milletvekilleri; Mehmet Ali Çelebi, Özcan Özel, Hüseyin Aksoy partilerinden istifa etmeleri ile ilgili açıklama yaptı.

Özel'in açıklamaları şöyle oldu:

Yeniden kurulacak toplumsal barış ile birlikte geleceğin kendileri için çok daha iyi olmasını bekleyen çok sayıda vatandaşımızı rahatsız eden beyanlar ve ifadeler duyduk.

Kapıların açık olduğu, her türlü talebin karşılanacağı söylenmiştir. Yeniden bu noktada CHP'lilerin memnun olmadığını görüyoruz.

Açık olarak söylemek gerekirse CHP Kuvayi Milliye'den kökünü alan, kurtuluşun ve kuruluşun partisidir. 

O günden bu güne değişiklik olmamıştır.

Olanca zararı vererek ayrılamya dönüşen ifadeleri takip ettik. CHP 100 yıldır yürüdüğü yoldan dönmedi dönmeyecektir. 

CHP, Türkiye vatandaşlarının toplumsal huzuru için, daha güvenceli gelecek için yürüdüğü yoldan dönmeyecektir.

Bugün daha kararlıyız. Bugün yaşananların saray tarafından, tek adam rejiminin devamı için her şeyi göze alanlar tarafından nasıl takip edildiğini görüyoruz.

Bir bakanın istifasını alt yazıda vermeyen kanalların milletvekili istifasını canlı yayınlıyor olmalarının bir anlamı vardır. 

CHP tüm eleştirilerin parti içinde özgürce yapıldığı tartışıldığı, parti üyelerinin söz sahibi olduğu bir partidir. 

Gerek bizim yaptığımız gerek genel başkanımız ile yaptığı görüşmelerde son derece olumlu, yapıcı götürdüğümüz süreci hep birlikte yaşadık.

Bu işin buraya gelmiş olması kendi tercihleridir. 

Sonucun böyle olmaması için gayret ettik. Böyle bir sonucun olmasından memnuniyet duymak mümkün değil. CHP koca çınarından yaprak dökümleri olabilir. Kökleri sağlamdır dalları sağlamdır. 

AdminAdmin