Sivas
Giriş Tarihi : 20-01-2021 18:16

Başkan Adayı Mesut Dursun Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret etti

Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun ile oda başkanı Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Uğur Bulut ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Adayı Mesut Dursun Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret etti

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Adayı Mesut Dursun, esnaf ve sanatkarların hizmetin en iyisine ve güzeline layık olduklarını ifade ederek, “Esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet için oda başkanlarım ve esnaf arkadaşlarımızla birlikte kutlu bir yola çıktık. Amacımız, hedefimiz ve tek gayemiz esnafımıza hizmet etmek. Esnaf ve sanatkarlarımızdan aldığımız güç ve teveccüh ile bu hizmet yarışına dahil olduk. Kooperatifteki 21 yıllık hizmet sürem içerisinde işin mutfağında yetişerek bu günlere kadar ulaştık. Ben esnaf ve sanatkarımızın memuruydum, şimdi ise hizmetkarlığını yapmaya talibim. Üst noktalarda olan kooperatifimizi daha üst noktalara taşıyarak esnaf ve sanatkarlarımıza daha kaliteli hizmet vermeye ben ve ekibim söz veriyoruz. Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz, Türkiye’nin sayılı kooperatiflerinden. TESKOMB çatısı altında bin 9 kooperatiften, 32 bölgeden, 27. Bölge Birliği olarak hizmet vermekteyiz. 3 bin ortağıyla, 169 Milyon plasmanıyla, 200 Milyon cirontosuyla birlikte takip oranını da övünerek kıvançla söylediğimiz yüzde 8’le hizmet veriyoruz. Bu başarı Sivas esnaf ve sanatkarımızın başarısıdır. Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarına ne kadar sadık olduklarının da bir göstergesidir. Rabbim nasip ederse, başkanlarımla, ekibimle hem esnaf ve sanatkârım hem de Sivas için bu göreve talip olduk” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BBP İl Başkanı Uğur Bulut seçimlerin Sivas esnaf ve sanatkarına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, “Esnafımız çok sıkıntılı ve zor bir yıl geçirdi. 2020 yılı esnaf ve sanatkarımız için adeta kara bir yıl oldu. Birçok alanda faaliyet gösteren esnafımız dükkanlarını açamadı, evlerine ekmek götüremedi. Esnaf ve sanatkarlarımızın devlet tarafından desteklenmesi çok önemli. İnşallah önümüzdeki süreçlerde esnaf ve sanatkarlarımızın ayakta durmaları için yeni destek ve teşviklerin biran önce uygulamaya geçirilmesini temenni ediyoruz. Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı için aday olan Mesut Dursun ve oda başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. İşin mutfağından yetişen ve yıllarca kooperatife hizmet veren kardeşimizin bundan sonraki süreçlerde de esnaf ve sanatkarlarımıza faydalı olacağına inanıyor, seçimlerin Sivas esnaf ve sanatkarınıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’dan niyaz ediyorum” dedi.

AdminAdmin