Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 19-01-2021 23:44

SİVAS-ERZİNCAN TABİP ODASI BAŞKANI DEĞİŞTİ

Bilindiği üzere, Ekim ayının ilk günlerinde gazetemiz tarafından yapılan haberde Sivas- Erzincan Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr.Sedat Özbay’ın bu görevinden ayrılarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesine öğretim üyesi olarak geçeceği ve o günlerde konuyla ilgili ilan hazırlıkların yapıldığı duyurmuştuk.

SİVAS-ERZİNCAN TABİP ODASI BAŞKANI DEĞİŞTİ


Bilindiði üzere, Ekim ayýnýn ilk günlerinde gazetemiz tarafýndan yapýlan haberde Sivas- Erzincan Tabip Odasý Baþkaný Uzm. Dr.Sedat Özbay’ýn bu görevinden ayrýlarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesine öðretim üyesi olarak geçeceði ve o günlerde konuyla ilgili ilan hazýrlýklarýn yapýldýðý duyurmuþtuk.

ÝÞTE O HABER: http://www.egemengazetesi.com/haber/20815/sivas-ttb-baskani-drsedat-ozbay-scune-geciyor.html

O günlerde dikkat çeken açýklamalarda bulunan Sivas Tabip Odasý Baþkaný Uzm. Dr.Sedat Özbay’ýn görevinden istifa ederek Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Acil bölümüne öðretim üyesi olarak geçeði, bu nedenden dolayý pandemi döneminde bir açýklama yapmayan ve sonrasýnda TTB teamüllerine aykýrý, duyurular, açýklamalar yaptýðý öne sürülmüþtü.

Uzm.Dr.Sedat Özbay ile ilgili aylar önce gazetemize ulaþan bilgiler gerçekleþmeye baþladý. 

Sivas - Erzincan Tabip Odasý Baþkaný görevinden ayrýldýðý, istifa ettiði öðrenildi.

Sýra Sivas Cumhuriyet Üniversitesine geçmesi

Özbay’ýn istifasý sonucu önceki dönem Sivas Aile Hekimleri Derneði Baþkanlýðý ve Doðru Yol Hükümeti döneminde Sivas Saðlýk Müdürlüðü de yapmýþ olan ve Özbay’ýn istifasý öncesi Sivas- Erzincan Tabip Odasý Sekreteri olan Dr.Ömer Faruk Güzelimdað'ýn Türk Tabipleri Birliðine baðlý Sivas Tabip Odasý Þube baþkanlýðýna getirildi.

Uzm. Dr.Sedat Özbay’ýn Sivas Cumhuriyet Üniversitesine öðretim üyesi olarak geçeceði günlerin yakýn olduðu kulislerde dile getirilirken, Uzm. Dr.Sedat Özbay’a oy veren, çaba sarf eden, kendi dünya görüþlerini, düþüncelerini temsil etmesi için baþkanlýða getiren doktorlarýn bunu duyduklarýnda nasýl bir tavýr alacaklarý merak konusu.

AdminAdmin