Gündem
Giriş Tarihi : 18-01-2021 23:08

CHP'den Gelecek Partisi'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı binasında ziyaret etti.

CHP'den Gelecek Partisi'ne ziyaret

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi, Onursal Adıgüzel ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi eşlik etti.

Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle oldu:

Kendi ülkemizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Elbetteki düşüncelerimizi söyleyeceğiz. Elbette eleştireceğiz. Kimin doğru yanlık yaptığına kararı millet verecektir. Birilerinin düşünceyi beğenmiyorum diye taşlarla sopalarla silahlarla saldırmalarını kabul etmiyoruz. 

İktidar can ve mal güvenliğini sağlamalıdır. Seyirci olamazlar. Seyirci olamazlar can ve mal güvenliğini sağlamak zorundalar. Sayın genel başkanı geçmiş olsun dileklerimi iletmek için ziyaret ettim. 

1970'li yılları iyi bilen birisiyim. Can ve mal güvenliği yoktu. Tekrar ülke aynı kaosa sürüklenebilir. Huzur içinde yaşamak birlikte yaşamak istiyoruz. Halkın hakemliğinde siyaset yapmak istiyoruz.

Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 

DAVUTOĞLU: ÜLKEMİZ SON DERECE KRİTİK BİR YERDEN GEÇİYOR

Davutoğlu ise şunları söyledi:

Ülkemiz son derece kritik bir yerden geçiyor. Siyasi ve gazetecilere dönük fiili saldırılara doğru giden saldırılar yaşıyoruz. Selçuk Özdağ'a yapılan saldırı sadece Selçuk Özdağ'a, hatta Gelecek Partisi'ne yapılmış bir saldırı değil. Bizim buradan mesajımız açıktır. Eğer Türkiye'de nir korku oluşturmak istiyorlarsa bizi korkutamazlar. Bir adım bile geri gitmeyiz. Selçuk beyin kanı döküldü. Ama aynı dirayetli devam ediyor. Bu bir ülke meselesidir. Gazetecilere de böyle bir saldırı yapılması ne anlama geldiğini gösteriyor. Bir genel başkan yardımcısına saldırıyı medya görmedi bile.

Ayrıntılar geliyor... 

AdminAdmin