Gündem
Giriş Tarihi : 13-01-2021 15:46

Erdoğan: Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız

Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız" dedi.

Erdoğan: Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP 7. Olağan Kırşehir-Kırıkkale-Yozgat ve Sivas İl Kongrelerimize canlı bağlantı gerçekleştiriyor. Erdoğan, 2023 seçimlerini işaret ederek, "Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız." dedi. 

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Salgın nedeniyle ara verdiğimiz kongrelerimize bugün yeniden başlıyoruz. Hedefimiz Şubat ayının son günlerinde planladığımız İzmir, Ankara ve İstanbul kongreleri ile birlikte bu süreci tamamlamaktır. Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte ülkemizin en geniş tabanlı partisi konumundayız."

"Tekrar kazanacağız"

"2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak mecliste ezici bir çoğunluk olarak temsil edilecek, Cumhurbaşkanlığı Seçimini tekrar kazanacağız. Gerek AK Parti gerek MHP gerek BBP olarak Cumhur İttifakı yarınlara yürümektedir, yürüyecektir. Bizi asıl yoran bu ülkenin selameti için omuz omuza hareket etmemiz gerekenlerin sergiledikleri tavırlardır. Hizmet yolunda yapılan rekabet kaliteyi yükseltir."

 

CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

"Neymiş efendim, CHP Türkiye'yi büyütmüş. Kısmen doğru bir tespitti. Gerçekten de CHP tarihi boyunca hep Türkiye'nin sorunlarını, dertlerini, ayağındaki prangaları büyütmüş bir partidir. AK Parti, CHP'nin başımıza sardığı sorunları çözmek için harcamıştır. Bunu söyleyen kim? Hayatında karar verici olarak tek bir saniye görev yapmamış, tek bir konuda ifade ortaya koymamış, irade ortaya koymamış, SGK'yı batırmış, millet ve memleketin hayrına tek bir işe omuz vermemiş birisi. Devam ediyor. 'Seçim kişiyi Cumhurbaşkanı yapmaz...' Asıl niyetini laf kalabalığı ile gizlemeye çalışıyor. Bunlar yıllarca darbecilerden cuntacılardan Cumhurbaşkanı seçmeye alıştılar. Hala hazmedemiyorlar. 

Bu kişinin kürsüde ettiği her laf, Allah'ın verdiği havayı boşa tüketmektir. En vakimi de aynı yalan ve iftiraları döne döne tekrarlamayı siyaset sanan bu zihniyetin, ülkenin 2. büyük partisinin başında kalabiliyor olmasıdır.

Cumhurbaşkanına verilen sorumluluklardan habersiz, aynı zamanda siyasi sıfata sahip olduğunu bilmeyen birisi, daha alfabenin A'sında çuvallamıştır. Kendince herkesi aldatmaya çalışan bir kişinin zaten diğer söyledikleri hükümsüzdür. Teröristlere 'arkadaş' diyen birinin sözleri hükümsüzdür. Yalan çıtasını sürekli yükselterek örtmeye çalışan birisinden ülkeye fayda gelmez. Bu zihniyeti en kısa sürede tasfiye edeceklerine inanıyorum. "

2023'ü işaret etti 

"Kendi işimize bakacağız. Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Bugüne kadar Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların beş katı, on katı hizmet gerçekleştirmemiz elbet önemlidir. Asıl yapacaklarımız daha ileridedir. Ülkemizi 2023 hedeflerine tamamen ulaştırmadan bize durmak, duraksamak, bir anı bile boşa geçirmek haramdır. Rabbim bize büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa ederek tarihe ismi hayırlı alınan bir parti ve kadro olma şerefini inşallah nasip eyler. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 il kongremizi video konferans vasıtası ile gerçekleştirmiş olduk hayırlı olsun. " ifadesi ile kongreyi bitirdi. 

AdminAdmin