Sivas
Giriş Tarihi : 08-01-2021 11:07

Basın toplumsal yaşamın temel teminatıdır.

Türkiye Gazeteciler Federasyona (TGF) Sivas İl Temsilcisi Hakan SEZERER, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı

Basın toplumsal yaşamın temel teminatıdır.

Türkiye Gazeteciler Federasyona (TGF) Sivas İl Temsilcisi Hakan SEZERER, Demokrasilerin temel bileşenleri; yasama, yürütme, yargı, basın ve sivil toplum kuruluşlarıdır. Basının, demokrasiler içinde dördüncü kuvvet olarak ikamesiz rolü,  toplumsal yaşamın temel teminatları arasında yer almaktadır.

 

Ülkemizin sancılı demokrasi serencamında geçmişten bugüne anti demokratik uygulamaları sona erdirerek özgür ve müreffeh bir Türkiye’yi siz değerli meslektaşlarımızla ile birlikte inşa etmeye devam ediyoruz.

 

Bilgi ve iletişim teknolojilerinin hızla geliştiği bir çağda kadına, çocuğa, engelli ve yaşlılarımıza, şehit yakınları ve gazilerimiz ile tüm çalışan işçilerimize yönelik her türlü pozitif ayrımcılığın geliştirilmesi, toplumsal farkındalığın artırılması, hepimizin ortak sorumluluğu olmalıdır.

 

Kamu adına hareket ederek, doğru ve objektif haberlerle kamuoyunu bilgilendirerek  şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna önemli katkılarda bulunan siz gazetecilerimizin; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor,  meslek hayatınızda başarılar diliyorum dedi.

AdminAdmin