Sivas
Giriş Tarihi : 31-12-2020 15:45

AKGÜL: “ ŞEFFAF, DEĞİŞİM VE YENİLİK ANLAYIŞI İLKEMIZ OLACAK..! “

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne aday olan Yicecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet AKGÜL, "Şeffaf, Değişim ve Yenilik" sloganı ile Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanlığına adayı olduğunu açıkladı.

AKGÜL: “ ŞEFFAF, DEĞİŞİM VE YENİLİK ANLAYIŞI İLKEMIZ OLACAK..! “

Mart veya Nisan 2021’de yapılması planlanan Sivas  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif  başkanlığına  aday olduğunu açıklayan Mehmet AKGÜL,   Sivas esnafının kendisini yakından tanıdığını belirtti.  “Şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ile aday olduğunu  açıklayan  AKGÜL," Adaylığımın bütün üyelerimize ve esnafımıza sevgi ve saygılarımız ile hayırlı olmasını dilerim" dedi. "Değişim ve yenilik" sloganı ile yola çıktığını belirten AKGÜL,  “Sivas’ın en büyük ailesi olan kooperatifimizi daha üst noktalara taşımak için görev almaya hazırım. Ilmizde  bulunan sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kurumlarla işbirliği yaparak çözüm üretmeye talibim. Seçimli Olağan Genel Kurulda kazanan ben değil; Sivas esnaf ve sanatkarımız ile kooperatif ortaklarımız olacak” yorumunu yaptı. 

“Kooperatifimizin karar merciinde görev almak istiyorum”

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin tüm iş akışında takım ruhuyla hareket edileceğini , bunun beraberinde de başarının kaçınılmaz olacağını ifade eden AKGÜL, esnaf ve sanatkar ortaklarımızın hayatına pozitif manada dokunarak, elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce hep katkı sunmaya çalışacağız. Kısacası Sivas 'ta  uzun yıllardır mutfağında bizzat hizmet ederek, bu işin adeta çıraklığını ve kalfalığını yüz akıyla yaptım. Onur ve mutluluk duyarak görevimi sürdürdüğüm  Sivas Yicecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar  Esnaf Odası Başkanı olarak Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin  karar merciinde başkan olarak gelecekle ilgili farklı projeler üreterek, kooperatifimizi kurumsal kimlik kazandırıp, Türkiye genelinde en üst seviyelere getirmek istiyorum” diye konuştu.

“Esnafımızın finansal gücü olacağız”

Şeffaf, dürüstlük anlayışı ile kooperatifler kanunu ve ana sözleşmeye uygun hareket edeceklerini belirten genç, başarılı ve tecrübeli başkan adayı Mehmet AKGÜL , başkanlığa seçilmesi durumunda esnafa eşit aynı yakınlıkta davranacaklarını söyledi. Tüm Sivaslı  esnafın finansal sorunlarının çözümü için çalışacaklarının altını çizen  AKGÜL, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. AKGÜL , “Çünkü birlik ve beraberlik olduğu yerde huzur olur, mutluluk olur. İş de olur aş da olur. Kazanç, mutluluğun ve huzurun olduğu yerde olur” dedi. Her ortağa aynı mesafede yakın olacaklarını belirten AKGÜL , “Sivas'ta işini büyütmek isteyen esnaf ve sanatkarımıza finansal açıdan bütün gücümüzle destek olmaya çalışacağız. Her türlü istişare ve irtibat halinde bulunacağız ” diye konuştu.

AdminAdmin