Sivas
Giriş Tarihi : 31-12-2020 03:35

STSO'DAN YILBAŞI MESAJI

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

STSO'DAN YILBAŞI MESAJI

Başkan Eken mesajında 2021 yılının Türkiye’de ve dünyada etkisini sürdüren salgının sona ermesini temenni ederek, yeni yılın sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, "2020 yılı tüm dünya ve bizler için çok zor geçti. Yaşanan salgın nedeniyle ekonomide yaşanan sıkıntılar Odamız üyelerini derinden etkiledi. Yeni yılda en büyük duamız salgının biran önce bitmesi ve hayatın normalleşmesidir” dedi.

Başkanı Eken, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bizler Oda yönetimi devir alalı 32 ay gibi bir süre geçti. Bu zaman zarfı içerisinde Sivas’ımızın ve Odamızın önceliklerini tespit ettik. Bu sorunları çözüme kavuşturmak için siyasilerimiz başta olmak üzere şehrin dinamikleri ile bir araya geldik. Sivas’ın menfaatleri için ortak noktada buluşarak, sektörlerimizin sorunlarına ulusal ve yerel düzeyde çözümler aradık. Sanayi, ticaret, turizm ve tarım sektörlerimiz ile kent için neler yapılabileceği konusunda görüşlerimizi paylaştık. Bu çalışmalarımızı yeni yılda da sürdüreceğiz. Biz, iş dünyası olarak ülkemizin yarınlarından umutluyuz. Yeni yılda ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımları atmak adına neler yapacağımızı planlanmaya odaklanmalıyız.

2021 yılının bu bilinçle Türkiye’nin her alanda yapısal reformlarla fark yaratmaya başladığı, eğitimde, adalette, demokraside, ekonomide sıçramalar yaptığı bir yıl olmasını diliyoruz. 2021’in başta tüm üyelerimiz ve hemşehrilerimiz olmak üzere tüm dünyada huzurun, bereketin ve mutluluğun hâkim olduğu, insanların geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

AdminAdmin