Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 28-12-2020 03:33

DR. TEMEL “HALEN SAMİ AYDIN’IN DOMATES BAHÇESİ İLE ÖVÜNÜYORUZ, REKTÖRDE KOŞTURA KOŞTURA GİTMİŞ”

Önceki dönem Sivas CHP İl Başkanı Dr. Ahmet Turan Temel Ege TV’de Canlı olarak yayınlanan ve Kemal Doğan’ın hazırlayıp sunduğu “HAFTA BAKIŞ” programına katıldı.

DR. TEMEL “HALEN SAMİ AYDIN’IN DOMATES BAHÇESİ İLE ÖVÜNÜYORUZ, REKTÖRDE KOŞTURA KOŞTURA GİTMİŞ”

Önceki dönem başarılı Sivas CHP İl Başkanı Dr. Ahmet Turan Temel’in Ege TV’de Canlı olarak uydu üzerinden yayınlanan ve Kemal Doğan’ın hazırlayıp sunduğu “HAFTA BAKIŞ” programı Sivas’taki CHP tabanında ve özellikle Ülke genelinde yaşayan her türlü dünya görüşüne sahip Sivaslılar arasında büyük beğeni topladı.

Bizlerde yankı yaratan ve yaratmaya devam eden bu programın tamamını izleme şansı veya zamanı olmayanlara konu başlığına göre, ilgili bölümleri kamuoyu ile paylaşacağız.

İlk paylaşımımızda Temel’in; Milletvekili İsmet Yılmaz ve AKP dönemindeki yatırımları eleştirirken, “Halen Sami Aydın’ın bahçesi ile övünüyoruz, domates bahçesi yaptık büyük yatırım yaptık herkes evde oturmuş hapis bunlar açılış yapıyor, rektörde gitmiş koştura koştura sen önce üniversiteye git üniversitede kalp pili yok” ifadelerine yer verdiği o bölüm ile başlamak istiyoruz.

 

 
AdminAdmin