Sivas
Giriş Tarihi : 24-12-2020 19:50

DEMİRGİL'DEN MÜSİAD’A ZİYARET

vas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Hakan Demirgil, beraberinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Yalman, Berberler Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Rafet Raif Aydın, Pazarcılar ve Komisyoncular Esnaf Odası Başkanı Adem Argın, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yıldız ile birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlunu ziyaret ederek, iş dünyası ve Sivas'ın ekonomisi üzerine istişarelerde bulundu.

DEMİRGİL'DEN  MÜSİAD’A ZİYARET

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Hakan Demirgil,  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Şube Başkanı Salim Eminoğlu  ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek iş dünyası ve MÜSİAD’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Bu Şehir İçin Dertlenen İş İnsanlarından Oluşuyoruz

MÜSİAD hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Salim Eminoğlu, “Sivas MÜSİAD, sanayicinin, üreticinin tüccarın esnafın derdiyle dertlenerek, bu şehir için, ülkemiz için istihdam sağlayan ihracat yapan, katma değer oluşturan iş insanlarımızı bir arada bulundurmaya çalışıyor. Bizler birlik içerisinde dürüstçe çalışarak ülkemizi daha ileriye taşıma için gayret sarf ediyoruz” dedi.

ŞEHRİMİZE DEĞER KATIYORLAR

MÜSAD’ın iş dünyası adına önemli çalışmalar yürüttüğüne değinen Başkan Hakan Demirgil: “bizler esnaf ve sanatkarlar olarak  iş dünyasının her zaman yanındayız. Şehrimize ekonomik değer katan iş dünyası ile bugün pandemi sürecinin etkilerini, Sivas ekonomisi ve ihracatını ve bu konuda yaşanan sıkıntılar konusunda neler yapabileceğimizi konuştuk. Kendilerine nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Hakan Demirgil  Müsiad Başkanı Salim Eminoğluna  ziyaret anısına hediye takdim etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden MÜSİAD Şube Başkanı Salim Eminoğlu, Başkan Hakan Demirgil ve ekibine başarılar diledi.

AdminAdmin