Sivas
Giriş Tarihi : 03-12-2020 12:51

İNCE: “KÖTÜ YÖNETİMİN BEDELİNİ YOKSULLAR ÖDÜYOR”

DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, ihtiyaç sahibi ailelere 500 TL’lik kışlık yakacak yardımı yapacağını duyan vatandaşların salgına rağmen uzun kuyruklarda saatlerce bekleyerek aldıkları riske dikkat çekti. Başkan İnce, Sivas'taki bu kuyruğun Türkiye'nin yoksulluğunu resmi olduğuna işaret ederek, "Kötü yönetimin bedelini yoksullar ödüyor" dedi.

İNCE: “KÖTÜ YÖNETİMİN BEDELİNİ YOKSULLAR ÖDÜYOR”

DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, ihtiyaç sahibi ailelere 500 TL’lik kışlık yakacak yardımı yapacağını duyan vatandaşların salgına rağmen uzun kuyruklarda saatlerce bekleyerek aldıkları riske dikkat çekti.  Başkan İnce, Sivas'taki bu kuyruğun Türkiye'nin yoksulluğunu resmi olduğuna işaret ederek, "Kötü yönetimin bedelini yoksullar ödüyor" dedi.

DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce, yaptığı açıklamada; Sivas'ta bir derneğin yakacak yardımı vereceğini duyurmasının ardından vatandaşların Sularbaşı Mahallesi’nde saatlerce salgına ve soğuğa rağmen sırada bekledikleri görüntülerin kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Siyasetçilerin kötü yönetiminin bedelini yoksul vatandaşların ödediğine dikkat çeken Başkan Serdar İnce, "Sivas'ta ihtiyaç sahibi ailelere 500 TL'lik kışlık yakacak yardımı yapılacağının duyulmasının ardından ortaya çıkan görüntüler hepimizi üzdü. Vatandaşlarımız soğuğa ve salgına rağmen saatlerce uzun kuyruklarda beklemek zorunda kaldı. Bölgeler arası verimlilik ve gelir eşitsizlikleri çok yüksek. Ülkemizin yüzde 10'luk kesimi şatafat içinde yaşarken; geri kalan yoksullukla mücadele ediyor. Kentimizde çekilen bu görüntüler de kötü yönetimin resmidir" dedi.

EKONOMİYİ EHİL OLMAYAN ELLERDEN KURTARACAĞIZ

Gelir dağılımında yaşanan eşitsizliğe dikkat çeken Başkan İnce, "Hiç bir vatandaşımız, salgının en yoğun yaşandığı bu dönemde sağlığını riske atmak istemez. Ekonomiyi ehil olmayan ellerden kurtaracağız. Ekonomi politikamızın temel amacı adil rekabetin, fırsat eşitliğinin ve verimliliğin esas alındığı bir ortam oluşturarak ekonomimizin ve insanımızın potansiyelini en üst düzeyde gerçekleştirmesini sağlamaktır. Partimiz, sosyal refah ve adaleti, fırsat eşitliğinin herkese eşit şekilde sunulmasını savunur" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin