Gündem
Giriş Tarihi : 30-11-2020 14:32

Prof. Türedi adeta yalvardı

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Türedi'den koronavirüs salgını ile ilgili itiraf gibi açıklamalar geldi... Prof. Türedi, "Servisler ve yoğun bakımlar dolu, ne umuyorsunuz mucize mi? Öyle bir yeteneğimiz yok, sadece insanız" dedi

Prof. Türedi adeta yalvardı

Türkiye Acil Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Türedi'den koronavirüs salgını ile ilgili flaş açıklamalar geldi.

Prof. Türedi, adeta yalvararak, "Çoluğunu, çocuğunu, eşini, dostunu, annesini, babasını düşünen varsa; azıcık insafı ve vicdanı olan varsa evinde kalır ve çok gerekli olmadıkça evinden çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Facebook hesabından açıklama yapan Prof. Türedi, "Biz insanımıza yoğun bakım yeri bulmak için kafa patlatırken, elimizdeki tüm imkanları, tüm eforumuzu harcarken sahil kenarında yürüyüş yapan sağlığına çok düşkün !!! insanları gördükçe hakkımızı hiçbirine helal etmiyorum" dedi.

Türedi açıklamasını şöyle sürdürdü:

Servisler ve yoğun bakımlar dolu, ne umuyorsunuz mucize mi? Öyle bir yeteneğimiz yok, sadece insanız. Ayıptır, günahtır. Sağlıkçı ya acımadığınızı biliyoruz da bari kendinize acıyın.

Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Türedi

AdminAdmin