Gündem
Giriş Tarihi : 20-11-2020 14:55

Kılıçdaroğlu'nu 'ölümle' tehdit eden Çakıcı'ya şok

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ölümle tehdit eden organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı'ya şok haber... Gazeteci Aytunç Erkin, Çakıcı'nın hakaret ve tehdit içerikli mektubunu değerlendirdi. Erkin, yargılama süreci olursa Alaattin Çakıcı'nın infaz düzenlemesiyle gerçekleşen tahliyesinin yanacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nu 'ölümle' tehdit eden Çakıcı'ya şok

Gazeteci Aytunç Erkin, Alaattin Çakıcı'nın hakaret ve tehdit içerikli mektubunu değerlendirdi. Erkin, yargılama süreci olursa Alaattin Çakıcı'nın infaz düzenlemesiyle gerçekleşen tahliyesinin yanacağını söyledi.

Erkin şu ifadeleri kullandı:

Alaattin Çakıcı infaz düzenlemesi ile çıktı. Yargılama süreci olursa Çakıcı’nın infazı yanar. Bu saldırılara şaşırmayalım. Bir milletvekili Kadıköy’de dövüldü. Ve kimsenin sesi çıkmadı. BArış Atay. Bu bir milletvekili. Kimsenin sesi çıkmadı. Yine Meclis'te Kılıçdaroğlu’na yumruklu saldırı oldu. O şahıs serbest bırakıldı.

2016’da PKK saldırdı Kılıçdaroğlu’na. Fatih Camii’nde Kılıçdaroğlunun önüne mermi atıldı. Çubuk’ta Kılıçdaroğlu’na saldırı oldu.  Hukuk reformu diyorsa iktidar buraya odaklanır. Bu samimiyet testini böyle geçerler.

AdminAdmin