Ýmamoðlu, "Tedavi gördüðüm hastaneden ayrýlýyorum. Kaldýðým süre boyunca benimle ilgilenen tüm saðlýk çalýþanlarýmýza teþekkür ediyorum.Ben de herkese dua ettim. Baþta belediye baþkanýmýz Muhittin Böcek'e acil þifalar diliyorum. Özellikle Amerikan Hastanesi'ne teþekkür ederim" dedi.
Ýmamoðlu hastane önünde yaptýðý açýklamada, "Yüksek ateþle Amerikan Hastanesi'ne gelmiþtim. 10 gün sonra taburcu oluyorum. Ateþim 4 gün sürdü, baþka semptom görülmedi." diye konuþtu.
'KARANTÝNAM SONA ERDÝÐÝNDE ÝZMÝR'E GÝDECEÐÝM'
Ýmamoðlu, "Hayatýmda ilk defa bu kadar uzak kaldým. Saðlýk çalýþanlarýna teþekkür ediyorum. 10 günü aþkýn süredir görmediðim aileme uzaktan da olsa kavuþacaðým. 4 gün daha karantina sürecim devam edecek. Hastalýðýn bulaþý yoðun bir þekilde devam ediyor. Toplumun bütün kurallara uymasýný istiyoruz. Bu hastalýða yakalanmamak en doðrusu. Bütün vatandaþlarýmýzý kurallara uymaya devam ediyorum. Baþta deprem olmak üzere þehrimizle ilgili tüm unsurlarý takip etmeye devam edeceðim. Karantinam biter bitmez Ýzmirli vatandaþlarýmýzýn acýlarýný paylaþacaðýz. Sevgili Tunç Soyer baþkanýmla varsa bir ihtiyaç onu görüþeceðim" ifadesini kullandý.
DEPREM TOPLANMA ALANI YANITI
Niþantaþý'nda yaþayan bir vatandaþ, deprem toplanma alanýmýza AVM yapýlmasýný istemediklerini belirtti. Konuyu yakýndan takip ettiklerini belirten Ýmamoðlu, "Daha saðlýklý bir ortamda konuyu konuþacaðýz" yanýtýný verdi.