Sivas
Giriş Tarihi : 29-10-2020 13:38

İnce:” Yarınımız bugünümüzden çok daha güzel olacaktır”

Deva Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolaysıyla bir açıklama yaparak;

İnce:” Yarınımız bugünümüzden çok daha güzel olacaktır”


“Cumhuriyetin temellerinin atıldığı,108 gün başkentlik yapmış bir şehrin evladı olmanın gururunu yaşamaktayım” ifadelerine yer verirken açıklamasının devamında” Bize bırakılan bu mirası geleceğe taşımak, milli şuur ve çağın bilgi donanımı ile yetişmiş, çağın ilerisin de bir genç nesil ile olacaktır.

1000 Yıllık bir tarihi mirasın genetik izlerini yaşayan bizler, geçmişte dünyanın düzeninde kural koyucu ve adalet dağıtıcı olarak görev almışızdır, almaya da devam edecektir.

Devlet idaresinde bulunan insanlar emanetlerin en büyüğü ile imtihan olan insanlardır.81 milyon insanımızın sorumluluğu da devletimizi idare edenlerin sırtındadır. Devlet idaresinde hatırın kayırmacılığın yeri olmaz, Liyakat ve işin ehli insanların iş başında olduğu bir ülkede refahtan huzurdan söz edile bilinir.

Küresel dünyada Tüm Türk Devletlerinin ve İslam Coğrafyasının umudu bizim devletimizdir. Diğer dünya devletlerinin gözü de bizim üzerimizdedir.

Bugün ülkemizde devlet idaresi ve atamalarında ki liyakatsızlık adaletsizlik ve adam kayırmacılığın sonucu, ekonomik sosyal bir çok sıkıntıyı yaşamaktayız. Geleceğin umudu gençlerimizi iş bulamama kaygısı ile karşı karşıyadır.

Gelişen ve değişen dünyada değişimlerin hızına yetişmek, geleceğe umutla bakan gençlerimiz sayesinde olacaktır. İnanıyorum ki yaşadığımız bu ekonomik ve sosyal sıkıntılardan her zaman olduğu gibi el birliği ile üstesinden geleceğiz.

Yarınımız bugünümüzden çok daha güzel olacaktır.

Cumhuriyetimizi kuran başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizi gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak için çalışmış herkesi rahmetle anıyoruz.

Geçmişin mirası geleceğin misyonu ile çok çalışacağımıza inancım sonsuzdur.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..” ifadeleri ile açıklamasına son verdi.

AdminAdmin