Sivas
Giriş Tarihi : 29-09-2020 17:41

Özbay: “Manidar manipülasyonların karşısında olduğumuzu üzerine basarak vurgularız”

Türk Tabibleri Birliğine yeni seçilen Genel Başkana ilk tepki Sivas'tan geldi.

Özbay: “Manidar manipülasyonların karşısında olduğumuzu üzerine basarak vurgularız”

Sivas-Erzincan Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Sedat Özbay, yaptığı duyuruda “Sivas Erzincan Tabip Odası olarak ismimizi karalamaya çalışan bizi siyasi zemine çekmek isteyen ve kritik bir durumda sağlık sorularıyla uğraştığımız şu dönemde manidar manipülasyonların da karşısında olduğumuzu üzerine basarak vurgularız.” dedi.

Sivas-Erzincan Tabip Odası Yönetim Kurulu adına Uzman Dr. Sedat Özbay, Sosyal medya hesabından Kamuoyuna Duyurulur diyerek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

“Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü tehlikeye sokan, milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışan, bizi ayrıştıran, terör seviciliği yapan, teröre destek olan,TTB başkanı dahil, seçilmiş kişi dahi olsa hiçbir kişi, kurum, kuruluş ya da oluşumu desteklemeyeceğimizi her zaman karşısında olduğumuzu bildirmek isteriz.

Sivas Erzincan Tabip Odası olarak ismimizi karalamaya çalışan bizi siyasi zemine çekmek isteyen ve kritik bir durumda sağlık sorulanıyla uğraştığımız şu dönemde manidar manipülasyonların da karşısında olduğumuzu üzerine basarak vurgularız.” dedi.

AdminAdmin