Sivas
Giriş Tarihi : 28-09-2020 21:02

BAŞKAN BİLGİN, ECZACILARI DA UNUTMADI...

Gönül Belediyeciliği sloganıyla yola çıkan ve bu doğrultuda hizmet etmeye gayret gösteren Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Her kesimden insanın kalbine dokunuyor.

BAŞKAN BİLGİN, ECZACILARI DA UNUTMADI...

Bu çerçevede çeşitli meslek kuruluşlarına ait özel günleri de unutmayan Başkan Bilgin, Eczacılar Günü münasebetiyle ilimizde hizmet veren eczacılara çiçek gönderdi.

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini veren Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin çeşitli meslek kuruluşlarına yönelik özel günlerde meslek mensuplarını unutmuyor. Son olarak Eczacılar Günü münasebetiyle Sivas’ta hizmet veren tüm eczanelere çiçek gönderen Başkan Bilgin eczacılar gününde kutladı.

Bu nazik davranışa duyarsız kalmayan başta Eczacılar Odası Başkanı Bahadır Eren olmak üzere ilimizde hizmet veren eczacılar Başkan Bilgin’e teşekkür ettiler.

Oda Başkanı Eren, “Eczacılar günü münasebetiyle Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin hem telefon açarak hem de çiçek göndererek günümüzü kutladı. Bugün de bizi unutmayan Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

AdminAdmin