Sivas
Giriş Tarihi : 23-09-2020 14:59

Egemen Gazetesi’ne önemli teşekkür...

Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Denizalp Demirkaya’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Egemen Gazetesi’ne önemli teşekkür...

 

Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, pandemi sürecinde teyit edilmiş bilgilerle Sivas, bölgesi ve yurt genelinde kamuoyunu bilgilendiren gazetemize teşekkür belgesi takdim etti.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Denizalp Demirkaya’ya teşekkür eden Başkan Demirgil, “Koronavirüs sürecinde halkımızı bilgilendirme konusunda üzerine düşen sorumluluk ve görevi layıkıyla yerine getirdiniz, getirmeye devam ediyorsunuz.  Biz de sizlere bu sürece verdiğiniz ve halen vermekte olduğunuz katkılardan ötürü teşekkür edelim istedik” dedi.

İlimizde pandemi döneminde Sivas Belediyesi ile birlikte ortak bir çalışmaya imza atarak sanayide çalışanlara 10 bin adet maske dağıttıklarını hatırlatan Demirgil, “İnşallah el birliğiyle bu virüsü yeneceğiz Tedbiri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim” çağrısında bulundu.

Demirgil’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Denizalp Demirkaya ise teşekkür belgesinden ötürü Demirgil ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette hazır bulunan İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Ulusal Basın Resmi Temsilcisi ve Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Uzm. Oğuz Demirkaya’da kendi el emeği göz nuru, Sivas siluetinin yer aldığı Bakır rölyef portre çalışmasını Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil takdim etti.

Ziyarette ayrıca Sivas Berberler Kuaförler ve güzellik salonları Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker'de hazır bulundu.

AdminAdmin