Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 09-07-2020 10:17

SCÜ’de COVİD 19 YAYILMAYA DEVAM EDİYOR DAİRE BAŞKANLIĞI KARANTİNAYA ALINDI…

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinden Covid 19 virüsü üniversite geneline yayılıyor…

SCÜ’de COVİD 19 YAYILMAYA DEVAM EDİYOR DAİRE BAŞKANLIĞI KARANTİNAYA ALINDI…

 

 

Bilindiği üzere, geçmiş günlerde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde ameliyathane dahil bir çok birimde görev yapan doktor, hemşire, sağlık teknikerin Covid 19 testi pozitif çıkmıştı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi kaynaklı Covid 19 virüsü üniversite geneline yayılmaya başladı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde görev yapan hemşire N.G. Covid 19 testinin pozitif çıkması üzerine Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetlerinin Filyasyon çalışmaları sonrası yapılan tetkikler sonrası Endokrinoloji Bölümü hemşiresi N.G.’nin üniversitede Yapi İşleri Teknik Daire Başkanlığında tekniker olarak  görev yapan eşi R.G’nin de testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yapi işleri Teknik Daire Başkanlığında görev yapan tekniker R.G.’nin Covid 19 testinin pozitif çıkması üzerine,  Yapi İşleri Teknik Daire Başkanlığı karantinaya alındı ve çalışan tüm personel herhangi bir teste tabi tutulmadan evlerine gönderildiği öğrenildi.

Görüntüde görüldüğü üzere, Sivas Cumhuriyet Üniverisinde görev yapan personele yönelik bugünlerde yapılan toplantılarda fiziksel, sosyal mesafeye riayet edilmediği ve basiretsiz bir yönetimin elindeki tüm üniversite çalışanların tehdit altında oldukları görülüyor.

AdminAdmin