Sivas
Giriş Tarihi : 27-05-2020 17:33

Evinin salonuna TV stüdyosu kurdu

Sivas’ta Gazeteci Hakan Bakar, evinin salonunu televizyon stüdyosuna çevirdi.

Evinin salonuna TV stüdyosu kurdu

Tüm dünyayı etkisi, altına alan Koronavirüs salgını sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlarında artmasına neden oldu.

Sivas’ta Bizim Sivas Gazetesinde çalışan Gazeteci Hakan Bakar, evinin salonunu televizyon stüdyosuna çevirerek sosyal medya hesabı üzerinden profesyonel bir şekilde canlı yayın yaparak bayram günlerinde vatandaşları salgın konusunda ve şehre dair gelişen haberler ile bilgilendirdi.

Sivas’ta Gazeteci ve televizyon program yapımcısı Hakan Bakar ramazan bayramında sokağa çıkamayan vatandaşları şehirdeki gelişmelerden haberdar etmek adına evinin salonunu televizyon stüdyosuna çevirerek Günebakan Hakan sosyal medya Fecebook hesabı üzerinden bayram boyunca canlı yayınlar yaptı.

 

Gerçek bir televizyon görüntüsünü oluşturan yayınlar yapan Bakar, şehrin gündem konularını hem yorumladı hem de videolar ve fotoğraf görüntüleri ile eşliğinde izleyenlerinde ve takipçilerinden tam not aldı.

Evinde salona kurduğu teknik donanım ile yayın yapan Bakar’ın ekranda arkasında ise Sivas’ın bir fotoğrafı yer alırken şehre dair gelişmeleri ise takipçilerine profesyonel bir şekilde aktarmayı da ihmal etmedi.

Bakar, “Ramazan bayramında sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın şehirdeki gelişmelerden haberdar olması adına evin salonunu televizyon stüdyosuna çevirdim. Zaten bildiğim bir iş. Ama daha profesyonel olsun istedim. İşte TV’lerde olan alt kj, görüntü oynatma, arka fona istediğim bir görüntüyü yerleştirme. Haberlerin videolarını konuşurken paylaşma. İşte tüm bunların bir araya gelmesi ile Günebakan Hakan adlı sosyal medya Fecebook hesabımdaki takipçilerim ve herkese açık olan bu platformdan sabah saatlerinde canlı yayınlar ile takipçilerimi şehirdeki gelişmelerden canlı yayında haberdar etmeye çalışıyorum. İzleyin, izletin ve takip edin diyorum.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin