Sivas
Giriş Tarihi : 29-04-2020 20:33

SİVAS CHP ÖRGÜTLERİNDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI…

CHP il ve ilçe örgütlerinde yardım seferberliği başladı.

SİVAS CHP ÖRGÜTLERİNDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI…


Gazetemiz tarafından edinilen ve tarafımıza ulaşan bilgilere göre, Sivas merkezde ve Sivas’ın Koyulhısar ilçesinde CHP örgütleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bir hummalı bir çalışmanın başladığı bildirildi.


Koyulhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü “Gönüller bir olsun”. diyerek ihtiyaç sahiplerine sessiz sedasız kimse görmeden Ramazan kumanyaları dağıttılar. 


Koyulhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü “Gönüller bir olsun”  diyerek ihtiyaç sahiplerine sessiz sedasız kimse görmeden Ramazan kumanyası dağıttılar.

Koyulhisar CHP Meclis Üyesi Yaşar FURTUNA İlçe Başkanı Zikri DEMİRTAŞ, Kadın Kolları Nuray BAŞPINAR bu duyarlı davranışlarından dolayı İlçe örğüt yönetimi hemsehrilerinden büyük takdir aldı. 


Yardımda fotoğraf vermediler, kumanyaları bunlar koli yaptılar duyarlıkla yardımlarını ortaya dökmediler. 


Öte taraftan, Sivas CHP Merkez ilçe Başkanı Celal Abbas Aslan sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak; “Milletvekilimiz, il ve ilçe örgütlerimizin tüm kademeleriyle ayrıca partililerimizin katkılarıyla genclik kollarımızın emekleriyle bu gün 120 Aileye ulaştık. Gıda yardımlarımız Milletvekilimiz, il, ilçe, kadın, gençlik kolları ve il disiplin kurulumuzun ayrıca birinci gıda yardımlarımızdan sonra bizlere ulaşan duyarlı partililerimizin de katkılarıyla Ramazan ayı boyunca sürecektir. Bu süreçte ihtiyaçlı ailelerin mutfaklarında ki tencerenin kaynaması için maddi anlamda bağış yapan herkese CHP örgütleri olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.


AdminAdmin