Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 28-04-2020 16:20

BU REKTÖRÜN HİÇMİ HAYIR HASENAT İŞİ OLMAZ?

Başta Sivas Valisi Salih Ayhan’ın himayesinde faaliyet gösteren Vefa ekibi ve Sivas Belediye Başkanı Av. Hilmi Bilgin’ın himayesindeki Hayat Ağacı Derneği ve Gıda bankası sürekli yardıma muhtaç ailelere yardım yapıyor.

BU REKTÖRÜN HİÇMİ HAYIR HASENAT İŞİ OLMAZ?

 

Başta Sivas Valisi Salih Ayhan’ın himayesinde faaliyet gösteren Vefa ekibi ve Sivas Belediye Başkanı Av. Hilmi Bilgin’ın himayesindeki Hayat Ağacı Derneği  ve Gıda bankası sürekli yardıma muhtaç ailelere yardım yapıyor.

Sivas Valiliğinin, Sivas Belediyesinin eli ile devletimizin eli muhtaçlara dokunurken,  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yönetimi Fakir, Fukaranın Ramazan günü ve bu salgın döneminde halka inememesi, ihtiyaç sahiplerinin elinden tutmaması gözden kaçmaz iken kamuoyunda büyük tepkilere neden oluyor.

Kamuoyu “Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin Vakfı yokmu?  Üniversite Vakfı eğer var ise gelirleri ne oluyor? Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız yönetiminin kişi başı aylık binlerce TL maaş aldıkları bilinirken, hiç mi hayır hasenatle bunların işi olmaz bu Rektör anlaşılıyor ki, sadece kendine ve akrabalarına Müslüman” deniyor.

Bağış bahanesi ile yabancı Medikal, ilaç firmasının yapılan reklamı

Kendinden söz ettirmek ve mediatik olabilmek için reklam malzemesi olarak kullandığı, dağıtarak bitirdiği anlaşılan dezenfektan, çadırımsı bir malzemeden, diktirdiği  iç çamaşırına benzetilen maskeyi kimler tarafından kullanıldığı merak konusu olurken,  ilaç, medikal firmasının reklamını yapacağına, fakir fukaranın salgın günlerinde Ramazan günü ihtiyaç sahiplerinin elinden tutması beklenirdi.

Bu mübarek günlerde insanlara yardım yapamayan, sırtını döndüğü ve bu anlamda proje geliştiremeyen sadece şahsi ikbal derdine düştüğü konuşulan, günübirlik hesaplar yaptığı ifade edilen Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız ve yönetimi Sivas’a yakışmıyor, istenmiyor!

Üniversitenin Sözde ürettiği maskeler

AdminAdmin