Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 31-03-2020 22:20

SCÜ’DE KORONA VİRUS TEDİRGİNLİĞİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde bazı Öğretim Üyelerinin Korona virüse yakalandığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

SCÜ’DE KORONA VİRUS TEDİRGİNLİĞİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde bazı Öğretim Üyelerinin  Korona virüse yakalandığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde görevli bazı Öğretim Üyelerinin Korona virüs kaptığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Konunun duyulması ve gazetemize ulaşan bilgilere göre, hastalığa yakalanan kişi veya kişilerin Sağlık Bilimleri Fakültesi dışında Üniversite içerisinde başka birimlerde de idari görevi olduğu bildirilirken bu durumun Üniversite içerinde büyük tedirginliğe neden olduğu bildirildi.

Bilindiği üzere, Meslek Lisesi öğrencileri tarafından  liselerde dahi tonlarca üretimi yapılan el dezenfaktanı üretimi konusunda medyatik olmaya çalışan sanki Üniversitenin büyük bir buluş yapmışcasına reklam yapan  ve toplantılarda dahi bunun tanıtımının  yapılmasını sağlayan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız’ın Sağlık Bilimleri Fakültesi ve diğer sağlık alanında faaliyet gösteren,  eğitim veren birimlerde dahi gerekli önlemleri  alamadığı öne sürülürken, hastalığa yakalanan kişi veya kişilerin görev yaptığı fakültenin ve diğer  birimler de nasıl bir önlem alındığı,  çalışanın nasıl korunacağı birimlerin karantinaya alınıp alınmadığı ise merak konusu oldu.

AdminAdmin