Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 24-03-2020 23:26

SCÜ DEKANINA YARGI TOKADI, YAŞAR OKUYAN VE DEMİRKAYA'YA TAKİPSİZLİK KARARI

Eski Sosyal Güvenlik Bakanlarından Yaşar Okuyan katıldığı Halk Tv’de Canlı yayınlanan ‘Siyaset Kültürü” adlı programda Cumhuriyet Üniversitesinden söz etmiş. Gazetemizin bu konuyu gündeme taşıması üzerine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yusuf Doğan'nın bu haber nedeniyle yaptığı savcılık şikayeti TAKİPSİZLİK ile sonuçlandı.

SCÜ DEKANINA YARGI TOKADI, YAŞAR OKUYAN VE DEMİRKAYA'YA TAKİPSİZLİK KARARI

Eski Sosyal Güvenlik Bakanlarından Yaşar Okuyan katıldığı Halk Tv’de Canlı yayınlanan ‘Siyaset Kültürü” adlı programda Cumhuriyet Üniversitesinden söz etmiş. Gazetemizin bu konuyu gündeme taşıması üzerine, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yusuf Doğan'nın bu haber nedeniyle yaptığı savcılık şikayeti TAKİPSİZLİK ile sonuçlandı.

Eski Sosyal Güvenlik Bakanlarından Yaşar Okuyan katıldığı Halk Tv’de Canlı yayınlanan ‘Siyaset Kültürü” adlı programda Cumhuriyet Üniversitesinden söz etmişti.

Okuyan programda yaptığı konuşmada İlahiyat Fakültesi dekanından da söz etti ve “bunlar düşünce mikrobu” demişti.

 

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Uzm. Oğuz DEMİRKAYA Sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada; " Sayın Bakanım YAŞAR OKUYAN ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanın şikayeti ile TAKİPSİZLİK İLE SONUÇLANAN soruşturma evrakında adımın bulunması bana gurur ve mutluluk vermektedir. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...." ifadelerine yer verdi.

 

 

İŞTE Halk Tv’deki o programın ilgili bölümünü tekrar hatırlayalım:

 

 
 
 
İŞTE TAKİPSİZLİK KARARI: 
 
 

AdminAdmin