İstanbul
Giriş Tarihi : 27-02-2020 17:16

Şişli’de Ahmet Ünal yeniden başkan!

AHMET ÜNAL GÜVEN TAZELEDİ ! Ünal, sorumluluğumuz her geçen gün biraz daha artıyor…

Şişli’de Ahmet Ünal yeniden başkan!

 

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi gerçekleşti. Tek listeyle girilen kongrede Ahmet Ünal bütün delegelerin tam oyunu alarak güçlü bir şekilde  yeniden başkan seçildi.

 

 

İYİ Parti’nin cesurlar hareketi olduğunu belirten Ahmet Ünal, ” İYİ Parti olarak Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve ekibi ile çıktığımız bu kutlu yolculukta, her geçen gün daha da güçlenerek cennet vatan Türkiye’miz için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Bu kutlu yolculukta önümüze çıkarılan engeller, tehditler bizleri yıldıramadı, bundan sonrada yıldıramayacak. Biz siyasete yeni bir soluk getiriyoruz. Şişlili hemşehrilerimiz farkımızı gördü. Şişlililerin beklentilerine cevap verebilecek bilgi birikimine sahip ve siyasette liyakati getirdiğimiz net olarak görüldü, görülmeye devam edecektir. Önümüzdeki süreçte de geliştireceğimiz projelerimizle Şişli Halkı’nın tercih noktası olacağız.” diye konuştu.

 

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı ve başkan adayı Ahmet Ünal kullanılan oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

 

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Şişli İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti. Kongreye İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Vedat Yenerer, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ve yönetim kurulu üyeleri, GİK Üyesi İlay Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Hafızoğlu ve yönetimi, İYİ Parti Sarıyer Gençlik Kolları Emre Cem Harunoğlu, İYİ Parti Şişli ilçe yönetim kurulu üyeleri, delegeler, basın mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

Tek adayla seçime gidilen kongrede partililere seslenen mevcut İlçe Başkanı ve adayı Ahmet Ünal, 2 yıl önce Türkiye’nin cesur insanlarının Meral Akşener liderliğinde bir araya geldiğini ve kimsenin ses çıkaramadığı bir ortamda türlü iftiralara maruz kalarak cesaretle yola çıkıldığını söyledi.

 

AHMET ÜNAL :  ‘‘ CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNDE TÜRKİYE NEFES ALAMIYOR. ’’

 

İYİ Parti’nin kısa sürede Türkiye’nin kaderini değiştirdiğini belirten Başkan Ünal, İstanbul, Ankara, Adana, Antalya’da büyükşehir belediyelerinin el değiştirmesi sağlandığını söyledi. Korku ikliminin dağıldığını ve yeni partililerin kurulduğuna işaret eden Ünal konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘İYİ Parti’nin açtığı yoldan yürüyorlar. Hedefimiz iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Türkiye nefes alamıyor. İstanbul Türkiye’nin beşte birinin yaşadığı devasa bir megakent. Şişli ise bu megakentin incisi, gözbebeği. Doğup büyüdüğüm, ekmek yediğim, her sokağını, mahallesini, en önemlisi insanlarını tanıdığım ilçem. Şişli İYİ olacak şiarıyla yola çıktık iki yıl önce. Ev ev kapı kapı dolaştık, vatandaşlarımızla kucaklaştık. Onların sesi, nefesi olmaya çalıştık. Art arda yaşanan seçim süreçlerinden şişli ilçe teşkilatı olarak yüzümüzün akıyla çıkmayı başardık. 31 Mart’taki duruşumuzla Şişli’de dengeleri değiştirdik. Sokakta, çarşıda, pazarda oluşturduğumuz etkiyle Şişli’de yerel iktidarı belirledik.’’

 

‘‘ İMAMOĞLU’NUN KAZANMASI İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATTIK ’’

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Ünal konuşmasını şöyle tamamladı: ‘‘Bütün teşkilat olarak insanüstü bir gayretle büyükşehir belediyesi seçimleri için çalıştık. Millet İttifakı’nın adayı sayın Ekrem İmamoğlu’nun kazanması için gecemizi gündüzümüze kattık. Tekrarlanan seçimlerde de aynı azim ve çalışkanlıkla sahada olduk, İmamoğlu’nun açık farkla kazandığı zafere katkı yaptık. Bütün bunları iyi parti şişli ilçe teşkilatı olarak yaptık, hep birlikte başardık. Bütün bu süreçlerde katkı yapan eski yeni tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum, sizlerle aynı davanın neferi olmaktan gurur duyuyorum.

‘‘ MİLLİYETÇİ, DEMOKRAT VE KALKINMIŞ BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ ’’

Bu vesileyle başta sayın Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, genel merkez yöneticilerimize, İl Başkanımız sayın Buğra Kavuncu nezdinde İstanbul il teşkilatımıza da daima Şişli teşkilatının arkasında durdukları için teşekkürlerimi sunuyorum. Hedeflerimiz büyük. Milliyetçi, demokrat ve kalkınmış bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Çocuklarımızın güvenle yaşadığı, refahı tabana yaymış, üreten ve hakça bölüşen bir Türkiye istiyoruz. İnanın başaracağız, başaracağız, başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle ikinci olağan kongremizin partimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’

Başkan Ahmet Ünal konuşmasının ardından yapılan seçimde 232 delege oyunun tamamını alarak yeniden İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı seçildi.

 

www.koyulhisar.com

AdminAdmin