Gündem
Giriş Tarihi : 13-01-2020 21:43

Donarak hayatını kaybetti

Geçimini sokaklardan topladıkları ile sağlayan, geceleri çalışan Mevlüt Duyan isimli yurttaş Van'da otobüs durağında donarak hayatını kaybetti. Tayfun Dayan, 'yoksulluktan kaynaklı' dedi.

Donarak hayatını kaybetti

Ajans Çaldıran'da yer alan habere göre; Mevlüt Duyan, geçimini sağlamak için Van’da atık topluyordu. Geceleri çalışan Duyan’ın cansız bedeni İpekyolu İlçesi’nde Vali Mithatbey Münibüs Durağı’nde bulundu. Zor hava şartlarında, geceleri atık toplamaya çalışan Duyan’ın ısınmak için ateş yaktığı bu esnada donarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Yoldan geçenler tarafından bulunan Duyan’ın cenazesi işlemlerin ardından toprağa verildi.

Olayı ilk gören görgü tanıklarından Tayfun Dayan adındaki kişi, Mevlüt Dayan’ın her zaman kent merkezinde arkadaşlarıyla atık topladıklarını ve geçimlerini de bununla yaptıklarını söyledi.

Sokaktan geçerken tesadüfen olaya denk geldiğini belirten görgü tanığı Dayan, yoksulluktan kaynaklı bu işin yapıldığını, Mevlüt Dayan’ın cansız bedenini kolinin içinde tesadüfen gördüğünü belirtti.

AdminAdmin