Sivas
Giriş Tarihi : 27-12-2019 16:30

Sezerer’den teşekkür…

Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC) başkanvekili Hakan Sezerer geçtiğimiz günlerde Türkiye Gazeteciler Federasyonun Sivas'ta ki tek temsilcisi olarak atanmasından dolayı teşekkür etti.

Sezerer’den teşekkür…

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)  Başkanı Yılmaz Karaca'da " TGF 59. Başkanlar Konseyi Toplantısı ile Sivas ilinin tanıtılması noktasında yaptığı özverili çalışmalar ile başarısını ortaya koyan Federasyonumuz Denetleme Kurulu Üyesi ve Başkanı olan Hakan SEZERER Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun Sivas ilindeki tek yetkili temsilcisidir." demişti.

12-15 Eylül 2019 tarihinde Sivas Kongresi'nin 100. Yıl etkinleri kapsamında ilimizde gerçekleştirilen 59. Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Başkanlar Konseyi Toplantısında TGF Denetim Kurulu Başkanı olan Hakan Sezerer; "Burada ki asıl başarı Sivas Gazeteciler Cemiyetinindir. Sağlık problemlerinden dolayı aramızda çok fazla yer alamayan Başkamız Fikret Ünsal'ın şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize ve tertip komitemize verdiği destekle birlikteliğimiz bu başarıyı getirmiştir.

Sivas'ta birlik olduğumuzda ne yapılabileceğini yaptığımız organizasyonla göstermiş olduk. Cumhuriyet Şehri Sivas'ın tanıtımına bir katkımız oldu ise ne mutlu bize. Bu başarı bizim değil Sivas'ın başarısıdır." dedi.


AdminAdmin