Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 26-12-2019 06:02

ADALET YİNE DUR DEDİ!

Bilindiği üzere, Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü, İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ulusal alanda faaliyet gösteren birçok basın Yayın organın temsilcisi olan Uzm. Oğuz DEMİRKAYA’ya boyun eğdirmeye, susturmaya, korkutmaya, kusatmaya, teslim almaya yönelik suç duyuruları dur durak bilmek bilmiyor. 14 yıllık bir alan adına sahip Sivas’ta ve özellikle ulusal anlamda tanırlığını her geçen gün artarak sürdüren ve son aylarda resmi verilere göre anlaşılacağı üzere, en yüksek okunma ve takip edilme oranı ile birilerini dumura uğratırken, rahatsızlık verirken bu yükseliş bu okunma oranı birçok siyasinin, yüce Türk devletimizinde dikkatinden kaçmamaktadır.

ADALET YİNE DUR DEDİ!

Sivas’ta ve bölgesinde tartışmasız en yüksek takip edilme, okunma oranına sahip gazetemiz sahte din tüccarlarının, sahte inananların, hacı ve hocaların abdestini kaçırmaya devam ediyor.

Somut bilgilere ve belgelere dayanan haberlerimizi gölgelemeye, itibarsızlaştırmaya ve kadrolarımızı iftira, hakaret ile suçlayan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü yüce Türk yargısının kararları ile kimin suçlu kimin samaroğlanı olduğu sorularının sorulmasına neden olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili Demirkaya sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile şu ifadelere yer verdi; “Herkes bilsin ki, çalışanlarını bir türlü mutlu etmeyi beceremeyen, kurumu yönetemeyen, eş, dost akraba , Dr.Öğr.Gör. ekibi ve tanıdık kayırmacılığı ile Yerel ve Ulusal basının gündeminden düşmeyen, birilerine özel imtiyazlar sağlamayı görev addeden , kendi gibi düşünmeyenleri ötekileştiren, kızağa çeken, süren, emekliliğe ve kurumdan ayrılmaları  için çaba sarf eden, yıllardır kişileri odalara modern şekilde hapseden, görev yaptırmayan bu Rektör ve yönetimi görevden el çektirildiği görevden alındığı gün itibariyle devlet büyüklerimizin tam anlamıyla emrinde olacağız, seslerini geniş kitlelere duyurucağız. Ben ve benden olanlar, soyadımı, kanımı taşıyanlar, arkadaşlarımız, kadrolarımız altın, para pul, makam, mevki, itibar, rant peşinde değiliz tek istediğimiz budur. Üniversiteden beklenen huzurlu, ayrıştırıcı, öteleyici olmayan liyakat esasına dayanan bir çalışma ortamıdır.”dedi.

“SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ GİDERSENİZ ÖLÜM TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA KALABİLİRSİNİZ” DEMİŞTİK!

Sivas’ta ve bölgesinde büyük yankı yaratan davaya konu o haberi tekrar hatırlatalım “Cumhuriyet Üniversitesi Anestezi Yoğun Bakım'da görev yapan hemşire S. D.'e, hava yoluyla KKKA hastalığı bulaştığı öğrenildi.

Yüksek ateş şikâyetiyle 1 hafta önce hastaneye başvuran D'in kan numunesinde KKKA virüsüne rastlandığı öğrenildi.

D'in hastanenin Anestezi Yoğun Bakım servisinde tedavisine devam edildiği bildirilirken,  hava yoluyla KKKA hastalığı bulaştığı öğrenilen Dönmez’in bu hastalığının virüsünü hava yolu ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde kaptığı ve bu tür virüslere karşı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Ömer Tamer Doğan'ın niye çalışanlarını koruyamadığı, önlem almadığı yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Hastanede, hastane mikrobu değerlerinin, hastane enfeksiyonlarının özellikle VR benzeri virüslerin tavan yaptığı bilgiler ulaşırken, Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız Yönetimindeki Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yine sınıfta kaldı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi hastanesi çalışanlarının, günübirlik tedavi için gelen, yatan hasta ve refakatçilerinin, yakınlarının da büyük tehdit altında oldukları ve hastanenin derhal karantina altına alınmasının veya kapatılmasının şart olduğu edinilen bilgiler ve iddialar arasında”

İŞTE DEMİRKAYA’NIN PAYLAŞTIĞI O KARAR

AdminAdmin