İstanbul
Giriş Tarihi : 25-12-2019 14:54

AKİT yorumcusuna öyle bir yanıt verdi ki...

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yakalandığını, Türkiye'ye gönderileceğini söyleyen AKİT yorumcusu Ali Tarakçı'nın söyledikleri yalan çıkmıştı. Tarakçı gazeteciliği bırakacağını söylemişti. Tarakçı bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, düzenlediği basın toplantısında ortaya çıktı. Tarakçı, İmamoğlu'na "Muhalefet lideri gibi davranıyorsunuz" dedi. İmamoğlu'nun verdiği cevap salonda alkış aldı.

AKİT yorumcusuna öyle bir yanıt verdi ki...

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerin bir numaralı gündem maddelerinden biri olan Kanal İstanbul'la ilgili düzenlediği basın toplantısında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"Fethullah Gülen ABD'de gözaltına alındı, Türkiye gönderilecek yarın sabah" diyen ve söyledikleri gerçek dışı çıkan AKİT yorumcusu Ali Tarakçı da İmamoğlu'nun Kanal İstanbul toplantısındaydı. 

Tarakçı, İmamoğlu'na "Muhalefet lideri gibi bu projeye muhalefet yapıyorsunuz. Bununla ilgili ne diyeceksiniz?" şeklinde bir soru yöneltti.

"KALİFORNİYA'DAKİ BİR PROJEYİ ELEŞTİRMİYORUM"

İmamoğlu, salondaki atmosferi bir anda değiştiren bu soruya "Söylediğiniz hiçbir tanımla alakam yok. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Kaliforniya'daki bir projeyi eleştirmiyorum, İstanbul'daki bir projeyi eleştiriyorum. Açıklamalarımı akıl ve bilimle yaptım. Kanal İstanbul'u istiyorum diyen de çıkabilir. Siyaseten istiyorum diyenle, Ekrem istemiyor diye istiyorum diyenle ayrışırım" şeklinde yanıt verdi.

İşte o anlar:

 

AdminAdmin