Sivas
Giriş Tarihi : 14-12-2019 15:34

Celal Abbas Aslan adaylığını resmen açıkladı…

Celal Abbas Aslan CHP Sivas Merkez İlçe Başkan adaylığını adaylığını resmen açıkladı.

Celal Abbas Aslan adaylığını resmen açıkladı…

Parti eğitim salonunda kalabalık ve coşkulu bir ortamda adaylığını açıklayan Celal Abbas Aslan, Milletvekili Ulaş Karasu, İl Başkanı Yılmaz Coşkun, Merkez ilçe Başkanı ve yönetimlerinin, bazı eski İl başkanının katılımları ile gerçekleşen adaylık açıklamasında  şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

“Partimiz olağan kongre sürecinde iki yıl partiyi yönetecek kadroları seçerek önümüzdeki süreçte iktidar yolunda emin adımlarla yürüyecektir.

Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar Ekonominin bittiği, Adalet duygusunun yok olduğu, eğitimin artık milli olmaktan çıkarıldığı, tüm hizmet alanlarının özele terk edildiği iktidarda bulunanların bu olumsuzlukları daha da derinleştirdiği süreçte bu ülkenin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisine büyük sorumluluklar yüklemektedir. Genel başkanımızdan partimize oy veren her yurttaşımızın bu sürece katkı koyması kaçınılmaz bir gerçektir.

Elbette ki Ülkemizin genel siyasetiyle ilgili her yurttaşımız gibi bizlerinde söyleyecek çok sözü var ancak burada bizlere düşen en büyük görev bunları söylerken partimizi iktidara taşıyacak yerelde ne yapabiliriz olacaktır.

Sivas özelinde bu gerçeklerden yola çıkarak 13 yaşında kapısından içeri girdiğim ve 45 yıldır hiç kopmadığım partime artık dışında kalarak değil bizzat içinde, olabildiğince yönetiminde kalarak daha olumlu hizmetler verebileceğim inancıyla bir adım attım.

Şunun bilinmesini istiyorum adaylığım hiç kimsenin, hiçbir grubun isteği yada dayatması veya kirli bir pazarlık sonucu ortaya çıkmış değil delegeler dahi seçilmeden kendi özgür irademle ortaya çıkmıştır.

Samimi partililerimiz bu gerçeği çok iyi bilirler.

Ben hiç kimseyi bir yerlere taşımak için aday olmadım Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacak kadroların içinde Sivas merkez ilçede var diyebilecek yönetimleri oluşturmak için aday oldum.

Partimizin ve bizlerin savunduğu demokrasi ve demokratik yönetme arzumuza daha fazla katkı koymak için tüm eleştirilere rağmen mahalle delege seçimleri başlamadan merkez ilçe başkanlığına aday olacağımı açıkladım burada ki amacım sadece delegelerin değil delegeyi seçecek üyenin de ilçe başkanını seçerken seçim sürecine doğrudan katılımını sağlamaktı, Ortaya çıkan tabloda üyemiz de ilçe başkanı olmasını istediğikişiye oy verecek delegeyi de seçerek doğrudan sürecin içinde yer almıştır.

Bu gün geldiğimiz noktada her iki listeden de seçilen delegelerimiz bu görevin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle aynı zamanda kendilerinin de sorumluluk altında olduklarını bilerek ilçe başkanı nıseçeceklerinden hiç kuşkum yoktur.

Benim yönetim anlayışımda Sivas Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe dar bir kadro ile yada birilerinin istekleri ile yönetilmeyecektir. Yönetim süreçlerinde olabildiğince partililerimizin tamamının katılımı sağlanacaktır. Yönetim kurulunda yer alacak arkadaşlarımız birilerinin adına değil partiye hizmet adına orada bulunacaktır.

Öncelikli hedefim Sivas’ ın 65 mahallesi ve 153 köyünde olabildiğince partililerimize ulaşıp mücadele süreçlerine onları da katabilmek, nitelikli üye sayısını artırabilmek her mahalle ve köyde temsilcilik görevleri vereceğimiz üyeler tespit ederek halka kolay ulaşabileceğimiz kanalları açık tutmak olacaktır.

Partimizin temel ilkelerinden en önemlisi olan Laiklik parti içinde tam olarak uygulanacak etnik kimlikler ve inançlar üzerinden siyaset yapılmasına aslan izin verilmeyecektir.

Partilimiz sadece seçimlerde değil seçimler olmadığında da ilçe yönetimimizi yaşamın her alanında yanında görecektir.

Bu seçimin milletvekilliği seçimi olmadığı bir ilçe başkanlığı seçimi olduğu ve bu görevinde bir hizmet etme yeri olduğunu hiç birimizin unutmaması gerekir.

Ben yüreğimi ve emeğimi ortaya koyarak bu göreve talip oldum partililerimizin de benimle birlikte yüreklerini ve emeklerini ortaya koyacaklarından hiç şüphem yok. Seçilen tüm delegelerimizin oylarıyla, tüm üyelerimizin de benimle birlikte olarak iktidar yürüyüşümüze katkı koymalarını istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerimle 22.12.2019 tarihinde yapılacak merkez ilçe başkanlığı seçimlerinde ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyetimizin ulu çınarı Cumhuriyet Halk partisi”


AdminAdmin