Gündem
Giriş Tarihi : 10-12-2019 00:36

Tarikatçılar 'erkek çocuklarına' 'fiili livata'larını ifşa etti

10 Haziran tarihinde kamuoyuna “alacak-verecek” diye yansıtılan Konya ve Karaman’daki olayların arka planında, çocuklara yönelik cinsel istismar olduğu ileri sürüldü. Görüntülerde skandal itiraflar yer aldı.

Tarikatçılar 'erkek çocuklarına' 'fiili livata'larını ifşa etti

Odatv'de yer alan habere göre; Haziran ayında haber ajansılarına, gazetelere ve haber ajanslarına dikkat çeken bir haber yansıdı. “Şehir dışından geldiler, öldüresiye dövdüler”, “Bıçaklayıp dövdüler, 'tecavüzcü' diye bağırdılar” başlıkları ile servis edilen haberde, Konya’dan Karaman’a gelen bir grubun, Ö.K. ve A.Ç.’yi sokak ortasında dövdüğü ifade edildi. Saldırganların, yaralılara "tecavüzcü" diye bağırdıkları da belirtilen haberlerde, kavganın nedeninin ise, iki grup arasında yıllar öncesine dayanan bir alacak-verecek davası olduğu ifade edildi.

10 Haziran tarihinde kamuoyuna “alacak-verecek” diye yansıtılan Konya ve Karaman’daki olayların arka planında, çocuklara yönelik cinsel istismar olduğu ileri sürüldü. Daha önce Konya’da “Sofular” isimli dinci grubun liderliğini yapan Ö.K., 2006 yılında terörle mücadele ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Bu kez ise ortaya çıkan görüntülerde, sokak ortasında darp edilen Ö.K. ve A.Ç.’nin, çocuklara yönelik cinsel istismarda bulundukları ve bu sebeple dövüldükleri ileri sürülüyor.

Kim tarafından tam ne zaman çekildiği belli olmayan, YouTube’da sızdırılan görüntülerde, Ö.K. ve A.Ç., çocuklara cinsel istismarda bulunduklarını itiraf ediyor.

İşte Ö.K. ve A.Ç.’nin o skandal görüntüleri:

 

AdminAdmin