Sivas
Giriş Tarihi : 07-12-2019 16:11

YAPRAK BUDAK CUMHURİYET HALK PARTİSİ SİVAS MERKEZ İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI COŞKULU BİR KALABALIK EŞLİĞİNDE RESMEN AÇIKLADI…

Merkez İlçe Başkan adaylığını coşkulu bir kalabalık eşliğinde partililerinin kesin gözüyle seçileceği öne sürülen Yaprak Budak adaylığını resmen açıkladı.

YAPRAK BUDAK CUMHURİYET HALK PARTİSİ SİVAS MERKEZ İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI COŞKULU BİR KALABALIK EŞLİĞİNDE RESMEN AÇIKLADI…

 

Parti eğitim salonunda kalabalık ve coşkulu bir ortamda adaylığını açıklayan Yaprak Burak’a bir çok eski İl, Merkez İlçe, İlçe başkanı ve Milletvekili adaylarınında destek olduğu görülürken şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

"Değerli partililerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, emperyalizme karşı ulusal kurtuluş savaşını veren ve mazlum ulusların yolunu aydınlatan partidir. cumhuriyet halk partisi 23 nisan 1920’de kurduğu büyük millet meclisi ile egemenliği tam bağımsızlık ruhu içinde, kayıtsız ve şartsız ulusa teslim eden partidir. cumhuriyet halk partisi kadını, toplumsal ve siyasal engellerden kurtaran, ona seçme ve seçilme hakkını vererek ilk defa birey olarak her türlü hakkını kullanabilme onurunu yaşatan ilerici bir partidir.

Bugün iktidarın acımasız saldırılarına hedef olan partimiz , ülkemizde demokrasinin temelini atmış ve yaşatmıştır. akp hükümetinin cumhuriyet halk partisini hedef seçmesi ise cumhuriyetimiz ve cumhuriyetimize bağlı olan yurtdaşlarımız ile hesaplaşma hevesinden kaynaklanmaktadır. bizler şunu çok iyi biliyoruz ki cumhuriyet halk partisi demek cumhuriyet demektir. cumhuriyet halk partisi demek gazi mustafa kemal atatürk demektir.

Değerli yol arkadaşlarım, türkiye adaletsizlik ve yolsuzluk sancıları içerisindedir. toplum sosyal ve ekonomik olarak büyük çoküntü içerisindedir. yapılan zamlar halkın belini bükmekte, devlet kaynakları özelleştirme adı altında yandaşlara peşkeş çekilmektedir.

Sosyal yardımlar bile ötekileştirici bir anlayışla, adilane olmayan bir şekilde dağıtılmaktadır.

İşte böylesi zor günlerde bizlere düşen cumhuriyetimize ve cumhuriyet halk partimize sonuna kadar sahip çıkmaktır.

Bu süreç içerisinde seviyeli bir siyaset anlayışının hakim olmasının sağlanması tabanda birleşmenin ilk basamağı olacaktır.

Adaylık sürecimiz Cumhuriyet Halk Partisine samimiyeti yeniden hatırlatırken, partimizi en iyi yere taşıyacak yönetim kadrolarını oluşturacaktır.

Bizler bu yola bir olmanın gururunu yaşamak ve yaşatmak için çıktık. örgütsel dayanışmamızla, sol kültürümüzün gereği olan demokratik haklarımıza sahip çıkmak, parti içi demokrasiyi sonuna kadar birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak en büyük hedefimizdir.

işte bu duygu ve düşüncelerimizle önümüzdeki süreçte partimize hiçbir ayrım gözetmeksizin elele, dayanışma ruhu içerisinde hiçmet etmek için cumhuriyet halk partisi sivas merkez ilçe yönetim kurulu başkanlığına aday olduğumu belirtir hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Yaşasın Cumhuriyet

Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi”

 

AdminAdmin