Sivas
Giriş Tarihi : 02-12-2019 02:19

YILIN ENLERİNDE VİZYON58 TV ANADOLU'NUN EN ÇOK İZLENEN KANALI SEÇİLDİ

Sivas Enleri ödüllleri sahiplerini buldu...

YILIN ENLERİNDE VİZYON58 TV ANADOLU'NUN EN ÇOK İZLENEN KANALI SEÇİLDİ

 

Halk oylamasıyla gerçekleştirilen ödül tönreninde Vizyon 58 tv anadolunun en çok izlenen kanalı ödülüne layık görüldü ...

Bu yıl 30 KASIM 2019 Tarihinde ilki gerçekleştirilen  Sivas Enleri Ödülleri, Sivas Bileşenlerinde 35 farklı meslek dalları arasında oluşan kendi alanlarında başarılı olanlar tespit edilerek, her birine ödül verildi.

Sivas Valiliğinin tam destek verdiği çalışmalarda, internet üzerinden halk oylaması yapılarak, halkın oylarının sonucunda başarılı olan ve oylamada çıkan kişilere ödül dağıtımı yapıldı.

sivasenleri.com adlı sitede alanlarında başarılı olan kişiler oylamaya tabii tutularak çıkan sonuçlar üzerine başarılı olanları halk seçerek ödüllendirdi

İnternet üzerinden oylamada kendi alanlarında başarılı olanlara Sivas Enleri Ödülleri, ücretsiz olarak düzenlenen halka açık gala gecesinde ödül töreni düzenlenerek sahiplerine dağıtıldı.

Sivas Enleri projesi kapsamında verilen oylarla  Anadolunun En çok izlenen kanalı Vizyon 58 Tv olarak seçilirken Yılın En genç ve Girişimci iş adamı ödülünü yine Vizyon58 tv yönetim kurulu üyesi ve vizyonarsa ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Alperen Muhsin Kurt aldı.

Kurt ödül gecesinde yaptığı konuşma da verdiği oylarla bizleri anadolunun en çok izlenen televizyon kanalı seçen tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz..Televizyonculuk tamamıyla bir ekip işi yönetiminden teknik ekibe haber merkezinden programcılarımıza kadar tüm mesai arkadaşlarımız adına aldığımı bu ödüle layık olabilmek için her zaman sivasın ve sivaslının sesi soluğu olmaya devam edeceğiz dedi.

Sivas Bileşenleri Oluşumunu Yürütme Başkanı Müslüm Türkcan, 2015 yılında patent çalışmalarından sonra günümüze kadar gelerek internet ortamında yapılan bir anket ile oylamaya sunulmuş ve halkın verdiği oylar ile ödül almaya hak kazananların bu şekilde oluştuğunu söyledi. Halkın verdiği oylar ile halk tarafından seçilen başarılı insanları daha motive etme ve onları pozitif teşvik için ödül törenleri gerçekleştirdiklerini söyledi.


AdminAdmin