Politika
Giriş Tarihi : 26-11-2019 14:53

Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı; CHP'den öğretmenlere 11 vaat

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı; CHP'den öğretmenlere 11 vaat

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Size bir sözüm var. Bütün Türkiye'ye bir sözüm var. benim siyasetten özel olarak bir beklentim yok. tek amacım var, bu memlekette herkes huzur içinde yaşasın. 

Kimin bir derdi varsa onu çözmek benim boynumun borcudur. Sorunu olan bir Türkiye geleceğe güvenle bakamaz. 

Ama 17 yıldır görevini yapmayanlara yeter artık diyeceğiz. 17 yıldır buradasın hangi derdimizi çözdün diyeceğiz.

Hangi partiden olursa olsun bütün vatandaşların oyuna talibim.

Ben Türkiye'nin bütün sorunlarını CHP'si olarak çözmeye kararlıyım. Malum bizlere kumpas kuruyorlar. İsterseniz Çin Seddi'nin getirin yıkıp geçeceğiz. onlar sanıyor ki bir şey söyledik ve CHP hemen geri adım atacak. Neden atalım? Haklıyız. 

AK Parti'ye oy veren kardeşlerime de sesleniyorum; bir partiye kumpas kurmak doğru bir şey değildir. dedikodu üzerinde siyaset yapmak da doğru bir şey değildir. Memleketin dünya kadar derdi var, o sorunları çözeceğine CHP ile uğraşıyor. Çünkü önündeki en büyük engeli CHP olarak görüyor. 

Güzel bir haber, Haluk Bilginer. hepimizin onuru ve gururu oldu. Sinema ve tiyatromuzun en önemli aktörlerinden biri... Hepimizi gururlandırdı. Şahsiyet dizisiyle aldı bunu. Bu diziyi yapan yapımcıları, tüm kadrosuna yürekten teşekkür ediyoruz. Türkiye'yi uluslararası alanda daha iyi tanıttıkları için.

EYT'liler aramızda... Erdoğan diyor ki 'Seçimi kaybetsek de ben bu ite yokum. İskandinav ülkeleri bu yüzden battı' 70 bin dolar bu ülkelerde ücret. Haberi yok.

Hiç meraklanma sevgili Erdoğan seçimi zaten kaybedeceksin. kaybetmekten söz etmesi de başlı başına olay. Düne kadar bu lafı ağzına almazdı. O da görüyor ki gidecek. Sizin sorununu da çözeceğiz.

Dünyanın her tarafında reform yapılır, emeklilik yaşı uzatılır. Daha yüksek emeklilik aylığı alır. Beyefendinin yaptığı ne, tam tersine. 

Çözeceğim, hiç endişe etmeyin. Sizin sorununuzu çözeceğim. Bu taahhüdümü yazın bir yere. 

AdminAdmin