İstanbul
Giriş Tarihi : 22-11-2019 13:01

İBB’den 'vaatlerimiz bir bir hayata geçiyor' açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, seçim sürecinde verdikleri vaatlerin gerçekleşmeye devam ettiğini belirterek, "30 bin İstanbullu üniversite gencimize eğitim yardımına başlıyoruz." açıklamasında bulundu.

İBB’den 'vaatlerimiz bir bir hayata geçiyor' açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, seçim sürecinde verdikleri vaatlerin gerçekleşmeye devam ettiğini belirtti.

Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Tüm vaatler bir bir hayata geçiyor” dedi ve israfa son verildiğini, süt dağıtımına başlandığını, kreşlerin yapıldığını ve ulaşım projelerinin gerçekleştirilip bursların hazır hale getirildiğini ifade etti.

EĞİTİM YARDIMI

#İstanbulKazanıyor etiketiyle paylaşımda bulunan Ongun, ibbTV tarafından hazırlanan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “30 bin İstanbullu üniversite gencimize eğitim yardımına başlıyoruz” duyurusunu yaptığı anla başlayan videoyu paylaştı.

ibbTV’nin İstanbullu gençlerle röportaj yaptığı videoda, gençlerin, İBB’nin üniversiteli öğrencilere yapacağı burs hizmeti hakkındaki görüşleri yer aldı. Videoda, burs hizmetine başvurunun detayları da anlatıldı.

İşte o video:

 

AdminAdmin