İstanbul
Giriş Tarihi : 15-11-2019 19:51

İstanbul'da bir annenin feryadı: Çocuklarım aç, 3 aydır kiramı ödeyemedim

Türkiye ekonomik bunalım yüzünden "siyanürle intihar" haberleri ile çalkalandı. 10 günde 11 can gitti. Fatih'te 4 kardeş, Antalya'da 4 kişilik bir aile ve bugün sabah saatlerinde de 3 kişilik bir aile siyanürle hayatına son verdi. İstanbul Yenibosna’da çekilen bir görüntü ise yürekleri dağladı.

İstanbul'da bir annenin feryadı: Çocuklarım aç, 3 aydır kiramı ödeyemedim

 

 

Türkiye, İstanbul Fatih’teki Yetişkin Kardeşler ve Antalya’daki Şimşek ailesinin şokunu atlatamadan benzer bir haber de Bakırköy’den geldi. İş adamı Bahattin Delen ile eşi Zübeyde ve yedi yaşındaki çocukları Ali Delen'in cansız bedenleri İstanbul Bakırköy'deki evlerinde bulundu. Polisin ilk değerlendirmesine göre; baba Bahattin Delen siyanürle intihar etti, eşi ve çocuğu da kokudan etkilendi. Fakat savcılık, "Delen, önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdi, ardından intihar etti" değerlendirmesi yaptı. Babanın ekonomik bunalımda olduğu öğrenildi.

İstanbul Yenibosna’da da 'Çocuklarım aç' diye sokakta ağlayarak yardım isteyen kadının görüntüsü, sosyal medyada gündem oldu. 

Kadın'ın ağlayarak, "Çocuklarım aç, 3 aydır kiramı ödeyemedim, ben dilenci değilim. Ne olur yardım edin" dediği duyuluyor.

İşte yürek dağlayan o görüntüler:

 

 

AdminAdmin