Gündem
Giriş Tarihi : 04-11-2019 05:02

Binali Yıldırım’dan dikkat çeken Atatürk övgüsü

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Atatürk için övgü dolu sözler söyleyerek, “Ülkemizi inşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Binali Yıldırım’dan dikkat çeken Atatürk övgüsü

TBMM Eski Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Yenikapı Etkinlik Alanı'ndaki "Sinop Tanıtım Günleri"nde yaptığı konuşmada Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Yıldırım, “Ülkemizi inşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Sinop daha fazlasına layık. Sinop-Samsun Yakakent yolu, o yol Türkiye'de bir örneği olmayan bir yoldur. Çok özel bir teknikle inşa edilmiştir. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Ama bir şeyi hepimizin çok iyi bilmesi lazım, yolları böleriz Türkiye'yi asla böldürtmeyiz. Bu ay yıldızlı bayrağın gölgesinde hep beraber ülkemiz için, milletimiz için çalışacağız. Ülkemizi bölmeye çalışan bölücü PKK'lı, YPG'li, FETÖ'cü, DEAŞ'lı terör örgütlerine karşı da tek yumruk olacağız. Ülkemizi inşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalışacağız."

Konuşmanın ardından, Yıldırım standları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

EKREM İMAMOĞLU DA AYNI ETKİNLİKTE KONUŞTU

AKP’li Yıldırım’ın katıldığı etkinlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı.  İmamoğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi.

"Hep beraber o güzel Sinop'u koruyalım. Hepimize görev düşüyor. Bu manada İBB Başkanı olarak Sinop ile ilgili her zaman elimizin taşın altında olduğunu unutmayın. Burada sadece Sinoplular yok, Türkiye'nin farklı yerlerinden gelenler var. Biz ülkemizin barışını, huzurunu ve güzelliklerini yaşamak istiyoruz. İnsanımız çok çalışkan, çok üretken. Biz bu atmosferi yakaladığımız an, milli birliğimiz ve beraberliğimiz asla sarsılmaz."

AdminAdmin