Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 25-10-2019 04:17

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ İLLALLAH ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR…

Yaklaşık 9 ay gibi bir süre sonra görev süresi sona erecek olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimindeki hastanenin durumunun her geçen gün kötüye gitmesi, şikayetlerin artması, vurdumduymaz yöneticiler ile çalışan Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ın erken sonunu hazırlıyor.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ İLLALLAH ETTİRMEYE DEVAM EDİYOR…

Yaklaşık 9 ay gibi bir süre sonra görev süresi sona erecek olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız yönetimindeki hastanenin durumunun her geçen gün kötüye gitmesi, şikayetlerin hız kesmeden artması, vurdumduymaz yöneticiler ile çalışan Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ın erken sonunu hazırlıyor.

Üniversitenin vitrini ve halka açılan kapısı, yüzü konumundaki hastanenin içler acısı durumu birçok olumsuzluğun, memnuniyetsizliğin, hastalara karşı kaba ve saygısız davranışların varlığı  gösteriyor ki, hastane başhekimi ve yönetimi de Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ı gözden çıkartmış ve tam anlamıyla tekrar atanamayacağına kanaat getirmiş olmalı ki, hasta ve yakınlarının mağduriyeti her geçen gün hız kesmeden artmaktadır.

Durum gösteriyor ki,  Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız yönetiminin görev süresi bitmeden ve yeni rektör yönetimi göreve başlamadan Üniversitenin vitrini ve halka açılan kapısı, yüzü konumundaki hastanenin içler acısı durumu düzelmeyecek!

www.sikayetvar.com sitesine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile ilgili yapılan şikayetler yenilir yutulur gibi değil. “Ömer” adlı kişi şu  ifadelerine yer vererek şikâyette bulundu.

Bir diğer şikâyetçi olan “Furkan” isimli şahıs şikâyetine fotoğrafta ekleyerek “ben buraya yazmakla kalmayacağım daha da ileri taşıyacağım nereye gerekiyorsa oraya şikâyet edeceğim ya yeter artık” ifadelerine yer verdi.

İŞTE O ŞİKAYET: 

 

Konuyla ilgili bazı diğer şikayetleri okumak için tıklayın: 

https://www.sikayetvar.com/cumhuriyet-universitesi-tip-fakultesi-hastanesi

AdminAdmin