Politika
Giriş Tarihi : 13-09-2019 14:03

AKP'de bir istifa daha...

AKP'den ihraçları istenen eski Başbakan ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve 3 eski vekil basın toplantısı düzenledi. Toplantı da Davutoğlu AKP'den istifa ettiğini açıkladı. Toplantının hemen ardından bir istifa haberi daha geldi. Feramuz Üstün AKP'den istifa etti

AKP'de bir istifa daha...

AKP 24. Dönem milletvekili eski İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün’de AKP'den istifa etti.

İSTİFASINI BÖYLE DUYURDU

Feramuz Üstün twitter hesabından, "Kuruluşundan beri aziz milletimize hizmet etmek için içinde bulunduğum Ak Parti’den Başbakanımız Sayın Prof Ahmet DAVUTOĞLU ile beraber bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim." açıklamasını yaptı.

FERAMUZ ÜSTÜN KİMDİR?

Feramuz Üstün, 10 Aralık 1970'te Gümüşhane Kelkit'te doğdu. Babasının adı Remzi, annesinin adı Sallı'dır.

Serbest Mali Müşavir; Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü bitirdi.
Serbest mali müşavir olarak çalıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Altındağ Meclis Üyeliğine seçildi. İller Bankası Yönetim ve Denetim Komitesi Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Institut De Formation Bencaire Luxembourg tarafından gerçekleştirilen İller Bankasının Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi İçin Teknik Yardım Projesi eğitimini aldı. Gümüşhaneli Dernekler Federasyonu (GÜDEF), Avrasya Demokrasi Derneği, Su Havzaları Koruma Derneği vb. gibi değişik sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyeliği yaptı. Ankara Mali Müşavirler Odası Meslekte Birlik Grubu Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
İyi düzeyde İngilizce bilen Üstün, evli ve 2 çocuk babasıdır.

AdminAdmin