Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-09-2019 01:09

DEMİRKAYA İMAMOĞLU VE CHP YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ….

Dostluğa, arkadaşlığa, samimiyete üst düzey önem verdiği bilinen ve hiçbir zaman günübirlik hesap yapmayan gazetemiz Genel Koordinatörü, Dernek başkanımız ve Resmi Yaygın (Ulusal) Basın Temsilcisi Uzm. Oğuz DEMİRKAYA 4 Eylül etkinlikleri kapsamında Sivas’a gelen istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti üst yönetimi ile bir araya geldi.

DEMİRKAYA İMAMOĞLU VE CHP YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ….

Dostluğa, arkadaşlığa, samimiyete üst düzey önem verdiği bilinen ve hiçbir zaman günübirlik hesap yapmayan gazetemiz Genel Koordinatörü, Dernek başkanımız ve Resmi Yaygın (Ulusal) Basın Temsilcisi Uzm. Oğuz DEMİRKAYA 4 Eylül etkinlikleri kapsamında Sivas’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti üst yönetimi ile bir araya geldi.

Görüşmeleri hakkında bilgi istenen Demirkaya ayrıntı vermezken “lütfen sormayın sadece görüntüleri kullanın görüntüler herşeyi anlatıyor, anlayan anlamak istediği gibi anlasın bizi bilen bilir, bilmeyende kendi bilir benim tarafım net” ifadelerine yer verdi.

 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER….

 

Parti Örgütlerinden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile...




CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile...



Demirkaya'nın Üniversite arkadaşı Ordu Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden (Belediyelerden) Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile...


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu beklerken, karşılarken...



 

 

Demirkaya'ya Ekrem İmamoğlu tarafından akşam saatlerinde Özel Kalem Müdürlüğü aracılıyla gönderilen tarihi İstanbul fotoğraflarının yer aldığı hediye...

 

 


AdminAdmin