Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 30-08-2019 07:25

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ALİM YILDIZ CHP’LİLERDEN BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR….

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız'ın CHP’lilere destek olması, yakın ilgi göstermesi CHP’liler tarafından büyük memnuniyet ile karşılanıyor.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ALİM YILDIZ CHP’LİLERDEN BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR….

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız'ın CHP’lilere destek olması, yakın ilgi göstermesi CHP’liler tarafından büyük memnuniyet ile karşılanıyor.

Bilindiği üzere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti üst yönetiminin katılımlarıyla 4 Eylül 2019 Çarşamba saat 18.00 da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezinde bir etkinlik düzenlenecek.

Yapılacak olan etkinliğin duyurulması üzere sosyal medya üzerinden “Herşey çok güzel olacak, bir gövde gösteriside biz yapalım”  gibi ifadelere yer verildi ve büyük beğeni aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olduğu 2013 yılında Gezi Parkı olayları sırasında olayları görüşen sanatçılar arasında yer alan şair Sunay Akın’ın sunacağı  'Uğurlar Olsun 100 Yılın Hikayesi' etkinliğine katılacaktır.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde düzenlenecek olan etkinliğin sunumunu gerçekleştiricek olan Sunay Akın gezi olayları sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştükten kısa bir süre sonra “Kapınıza gelip yalvardık!” diyerek isyan etmişti.

Sunay Akın; “İçim kanıyor...Bir tek çocuğun mutluluğu ve acı çekmemesi için kapınıza geldik, dil döktük. Kapı kör, duvar sağırmış. Sevgili ülkemde uğruna her şeyi yapmaya çalıştığım ADALET bu gece yaşananlarla bitmiştir. Ne deseniz haklısınız...” ifadelerine yer vermişti.

Sunay Akın’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti üst yönetiminin katılımıyla 4 Eylül 2019 tarihinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde gerçekleştirecek olan etkinlik salonunu dün CHP il yöneticileri ile incelemelerde bulunmasının ardından Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret eden CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaparak; şu ifadelere yer verdi.

“4 Eylül etkinliğimizi yapacağımız Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunduktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret ettik. Ev sahipliği ve misafirperverliği için sayın rektörümüze teşekkürlerimi sunuyorum.”

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi aynı saatlerinde üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve beraberindekiler, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu”  duyurusunu yaptı.

AdminAdmin