Sivas
Giriş Tarihi : 10-08-2019 13:35

SİVAS VALİSİ SAYIN SALİH AYHAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Sevgili Hemşerilerim,

SİVAS VALİSİ SAYIN SALİH AYHAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Toplumsal birlik ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bayramlar; halkımızın birbirine olan yakın ilgi ve sohbetine vesile olan, sorunlarından uzaklaşıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan özel günlerdir. Günlük yaşamın yoğun temposu içerisinde hayatımıza yeteri kadar yansıtamadığımız hoşgörü, paylaşma ve gönül alma gibi ulvi davranışları doyasıya yaşama fırsatına da eriştiğimiz bayramlarımız, manevi dünyamızın olgunlaşması ve zenginleşmesine de aracı olmaktadır.

Bu yıl ilkini düzenlediğimiz, yurtiçindeki ve yurt dışındaki hemşerilerimizi bir araya getiren Sivas Kongresi’nin 100. Yılı Etkinlikleri içerisinde yer alan “Sivas Gardaşlık Festivali” de halkımızın Sivas özlemini, hasretini, kültürünü yaşamasına vesile oldu. Bu yıl şehir dışındaki hemşerilerimizin Kurban Bayramını ilimizde geçirmelerini arzu ediyor, 100. Yıl Etkinliklerimizi de doya doya yaşamalarını istiyoruz.

Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun bir kat daha arttığı bu bayram sevincini de siz değerli hemşerilerimle birlikte yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğumu ifade ediyor, 10 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 17:00’de Meva Cafe’de düzenlenecek olan Bayramlaşma Programına tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Sivaslı hemşerilerimin, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Salih AYHAN

Sivas Valisi

AdminAdmin