Politika
Giriş Tarihi : 31-07-2019 05:25

‘Eğer Erdoğan bunu yaparsa bitişi netleşir gidişi hızlanır’

OdaTV yazarı Kerem Çalışkan, Erdoğan’ın Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun memeleketleri Kayseri ve Konya’ya yapacağı ziyaretlerle ilgili ” Hainlere’ karşı yeni bir cephe açacak, en iyi müdafaa olarak hücuma geçecekmiş. Bunu yaptığı an Erdoğan’ın bitişi netleşir, gidişi hızlanır. ” ifadelerini kullandı.

‘Eğer Erdoğan bunu yaparsa bitişi netleşir gidişi hızlanır’

İşte Kerem Çalışkan’ın yazısının o bölümü:

Erdoğan tahtını korumak için AKP’de ‘iç savaş’ başlatıyor.

Konya ve Kayseri’ye gidecek Davutoğlu ve Gül’e karşı kampanya açacakmış. ‘Hainlere’ karşı yeni bir cephe açacak, en iyi müdafaa olarak hücuma geçecekmiş.

Bunu yaptığı an Erdoğan’ın bitişi netleşir, gidişi hızlanır. Çünkü bu Erdoğan’ın kendi saflarında açtığı bir savaştır, ‘Ümmet’ içinde yeni bir cephedir.

‘Münafıklara’ karşı tarihte açılan her savaş ‘inananlar’ cephesinde sarsıntı ve kopma yaratır. Oyları zaten yüzde 50’nin altına hızla kayan Erdoğan, bu yeni cephede sadece oy kaybeder. Tek bir yeni oy bile kazanamaz…

Evet, Erdoğan Gül, Babacan ve Davutoğlu tarafından ihanete uğramıştır… Sırtından hançerlenmektedir.

ERDOĞAN KENDİNİ KAYBETMEYE PROGRAMLAMIŞTIR

‘Tek Adam’ sistemini getirerek her makamı, her kararı kendine bağlaması Erdoğan’ın sonunu getirmiştir. Erdoğan kendini kaybetmeye programlamıştır.

Üstelik Atlantikçi olarak başladığı politik yaşamını Avrasyacı olarak tamamlaması da Erdoğan’ı kurtaramayacaktır!.. Çünkü İzmir, Ankara ve İstanbul seçimlerinde görüldüğü gibi millet Atlantik/Avrasya seçeneğine göre değil, ‘Tek Adam’a tepki olarak oy vermektedir.

Bundan sonra ne Avrasya, ne S-400, ne de sürekli ertelenen Doğu Fırat operasyonu Erdoğan’ı kurtarabilir.

Erdoğan’ın ABD ve Avrupa karşıtlığı üzerinden oy toplama şansı kalmamıştır. Çünkü bunların hepsini bir ‘pazarlık’ olarak yaptığı görülmüştür.

Trump ile sürekli bir şeylerin pazarlığını yapan Erdoğan halkın gözünde herhangi bir ‘şucu, bucu’yu temsil etmemektedir. Sadece pazarlıkçıdır… Ve pazarlıkları tahtını ve Saray’ı korumak için yapmaktadır.

ERDOĞAN O ZAMAN ‘TEK ADAM’ OLSA, TEZKERE GEÇMİŞTİ

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 
AdminAdmin