Gündem
Giriş Tarihi : 29-07-2019 07:23

Bursa'da imam soyunma kabininde kadınların çıplak görüntüsünü çekerken yakalandı

Bursa Sur Yapı AVM'deki bir mağazanın soyunma kabininde Osmangazi Müftülüğü görevlisi, Mehmet Zahit Kotku Cami Müezzini Y. Ç. kadınların çıplak görüntüsünü çekerken yakalandı.

Bursa'da imam soyunma kabininde kadınların çıplak görüntüsünü çekerken yakalandı

Dün akşam saatlerin Bursa Sur Yapı AVM'deki bir mağazasının soyunma kabininde bir kadın üstü çıplakken birinin fotoğraf ve videosunu çektiğini fark etti. Kadının çığlık atması üzerine şüpheli mağazadan kaçtı. Şüpheliyi AVM'nin güvenlik görevlileri yakaladı. Kadın daha sonra üstünü giyerek güvenlik görevlilerinin yanına gitti. Güvenlik görevlilerinden polisçağırmalarını şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi ve cinsel tacize uğrayan kadını Beşevler Şehir İsmail Özbek Polis Merkez Amirliği'ne götürdü.

Kadın polisin merkezinde verdiği ifadesinde şunları söyledi:

27.07.2019 günü saat 18:00 sularında alışveriş yapmak için Nilüfer Odunluk Mahallesi Mihraplı Caddesi üzerinde bulunan Sur Yapı AVM'ye alışveriş için tek başıma geldim. Bir süre gezdikten sonra giriş katta bulunan P.& W. mağazasına girdim ve orada gezdim. Kıyafet beğendim. Sonra beğendiğim kıyafetleri denemek için mağazanın içinde bulunan kabinlere gittim. Orada en sondaki bayanlara ait kabine geçtim ve içeri girdim. Perdeli olan bölümü kapattım. Sonra aldığım kıyafetleri denemeye başladım. Bir ara başımda, üst tarafımda bir telefon gördüm. Çığlık attım. O sırada üzerimde kıyafet yoktu. Ben telefonu görünce bağırdım. Ancak üzerimde kıyafet giyili olmadığından, yandaki kabine bakamadım. Kabinimden çıkamadım. Ancak kabini yarı bir şekilde aralayıp yan kabinin kapısına baktım. O sırada yan kabinden bıyıklı, yuvarlak yüzlü, orta boylu, kumral saçlı erkek şahsı çıkarken gördüm. Şahsa bağırdım. Mağazadakilere de 'Tutun kabinde fotoğrafımı çekiyor' diye bağırdım. Ancak ben kabinden çıkamadım sonra hızlı bir şekilde giyindim ve dışarı çıktım. Mağaza çalışanlarına sordum. Onlar da 'şahsı durduramadıklarını, ellerinden kaçtığını' söylediler ve güvenliğe yönlendirdiler. Bende giriş kapısına gittiğimde beni gizli bir şekilde kabinde kayıt altına alan erkek şahsın güvenlik görevlilerinin yanında olduğunu gördüm. "Şikayetçiyim, polis çağırın" dedim. Bir süre sonra yanımıza resmi polisler geldi. Bizi alarak gerekli işlem için polis merkezine getirdiler. Ben, uygunsuz, gizli bir şekilde telefonla beni elbise denediğim kabinde çeken, kayıt eden, ismini polis merkezinde öğrendiğim Y. Ç. isimli şahıstan şikayetçiyim. söyleyeceklerim bundan ibarettir.

Y.Ç İMAM ÇIKTI

Soyunma kabininde kadının çıplak şekilde videosunu çeken şahsın Osmangazi Müftülüğü görevlisi, Mehmet Zahit Kotku Cami Müezzini Y. Ç. olduğu öğrenildi. Y.Ç.'nin daha önce Almanya'da Gundelshem DİTİB Selimiye Camii’nde beş yıl görev yaptığı öğrenildi. Y.Ç.'nin Almanya'dan ayrılırken kendi için düzenlenen programda ağladığı ifade edildi. Y.Ç.’nin Almanya’da gurbetçi Türklerin çocuklarına yıllarca Kur’an dersi verdiği iddia edildi.

Y.Ç.’nin telefonundan çok sayıda çıplak kadın videosu çıktığı iddia edildi. Polis merkezinde ifadesi alınan Y.Ç. yarın mahkemeye çıkarılacak.

KRT

AdminAdmin