İstanbul
Giriş Tarihi : 26-07-2019 03:03

İmamoğlu: Bu millet barış, huzur, eşitlik ve adalet istiyor

Tatilini Bodrum’da geçiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimlerinde kendisine destek veren Muğla CHP İl Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye başkanları olarak tüm Türkiye'de "en başarılı dönemi" yaşatmaları gerektiğini belirten İmamoğlu, "Bu millet barış istiyor, huzur istiyor, eşitlik ve adalet istiyor. Dolayısıyla tüm Türkiye'ye layık olacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi.

İmamoğlu: Bu millet barış, huzur, eşitlik ve adalet istiyor

Başkanlık binası önünde halkla bir araya gelen İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Çok değerli Osman Başkanımız, bizim duayenimiz, gerçekten belediyecilikte Türkiye'de iz bırakan büyüğümüz. Ailem eşim ve çocuklarım beni özlediler ve onlarla Bodrum'da tatil yaptım. Bodrum'a gelmişken Osman Başkanımızın yanına gelmeden olmazdı. Buradan hep birlikte Afyon'a geçiyoruz. Tatilimizi bitirdik çalışmaya devam edeceğiz. Bizler kimseyi dışarda bırakmamalıyız. Kollarımızı geniş tutarak herkesi kucaklamalıyız. Tüm belediye başkanı arkadaşlarımla Türkiye'ye gelmiş geçmiş en başarılı dönemi yaşatmak zorundayız. Çünkü bu millet barış istiyor, huzur istiyor, eşitlik ve adalet istiyor. Dolayısıyla tüm Türkiye'ye layık olacağız. Herşeyçokgüzelolucak" dedi.

GÜRÜN: "HEP BERABER GELECEĞİ İNŞAA EDECEĞİZ"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, "Ekrem İmamoğlu herkesi kendi şahsiyeti ve davranışı ilebir araya getirdi. Yıllardır umutsuzluk içinde olan toplum yeniden umuda ve gelecekle ilgili çok büyük beklenti içine girdi.Hep beraber geleceği inşaa edeceğiz ve Türkiye'yi 31 Mart ve 23 Haziran'dan sonra başka bir Türkiye'ye çevireceğiz" dedi.

Ziyaretin ardından Ekrem İmamoğlu ve Osman Gürün'ün, CHP genel merkezi tarafından Afyonkarahisar’da organize edilen yerel yönetimler kampına katılacağı öğrenildi.

AdminAdmin