Gündem
Giriş Tarihi : 19-07-2019 05:33

Devleti tarikatlara teslim etmenin sonu bu

TÜBİTAK’ta “araştırmacı” olarak görev yapan Hasan Fatih Şimşek’in, sosyal medya üzerinden “Atatürk bir korku objesidir” diye paylaşım yaptığı ortaya çıktı...

Devleti tarikatlara teslim etmenin sonu bu

TÜBİTAK’ta “araştırmacı” olarak görev yapan Hasan Fatih Şimşek’in, sosyal medya üzerinden “Atatürk bir korku objesidir” diye paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Şimşek’in yaptığı paylaşım, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal’a iletilince, Şimşek hakkında yaptırım uygulamak yerine olayın saklandığı anlaşıldı.  

TÜBİTAK Başkanı Mandal’ın, Atatürk düşmanlığı içeren bu paylaşımla ilgili işlem yapması gerektiği yerde “TÜBİTAK ibaresini kaldırsın” talimatı vermesi tepki çekti. Bu talimatın ardından Şimşek, Linkedin’deki profilinden “Araştırmacı” ve “TÜBİTAK” ifadesini sildi.

Öte yandan Odatv’nin edindiği bilgilere göre devlet içerisinde FETÖ’den sonra gerçekleşen cemaat yapılanmasının bu olayda da kendini ortaya çıkardığı anlaşıldı.

İskenderpaşa Cemaati HAKYOL grubundan olan TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal’ın kendisi gibi aynı tarikata üye olan Hasan Fetih Şimşek’e yönelik bu tavrı, “Devleti tarikatlara teslim etmenin sonu bu” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İşte o paylaşım ve görseller:

 

 

Odatv.com

AdminAdmin